Info
28.11.2015.
19:20
Ministar pravde Nikola Selaković izjavio je danas da u Srbiji ima 227 registrovanih medijatora i da ministarstvo želi da podrži sve aktivnosti koje će omogućiti efikasniju i delotvorniju primenu sistema aleternativnog rešavanja sporova.
  • Medijator

    29.11.2015 09:18
    Da razjasnimo
    Medijatori nisu SNS notari!! Verujem da je razlog tome što tu nema love kao kod notara,nema zakonske obaveze da MORATE angažovati medijatora, ali se bar nadam da će zakon zaživeti i da će biti posla za nas. U tom slučaju sud više ne može da rasteže (imate medijatora da to reši zajedno sa vama vrlo brzo), ne može da namešta i uzima mito (medijacija polazi od dogovora "zaraćenih"strana i NJIHOVOG kompromisnog rešenja), a troškovi se svode na daaaleko manje od sudskih. Pa ljudi - birajte: ili sami rešavate svoj problem uz medijatora ili će vas sudstvo razvlačiti godinma.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna