Info
09.12.2015.
12:02
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar poručio je da neće biti otpušten nijedan lekar i medicinska sestra, već da će biti smanjivan broj nemedicinskog osoblja.
  • 09.12.2015 15:07
    Moze, ali cete placati servise i gazdu servisa. A i prekovremeno za te sto su ostali i to isto onako kako sebi obracunavate. Nego, ja kada sam poceo raditi bilo je dva direktora i jedan direktor za finansije. Sada ima 3 medicinara direktora i jedan za finansije. Sve vrca od sefova odeljenja i sluzbi (odeljenja sa 2 kreveta i nacelnikom). Nego, spremacice su preko servisa sa strane. Zasto njihova sefica nije preko tog servisa? Pre 30 godina sef radionice je bio zaduzan za zastitu, vozace, otpad. Sada! Za sve ovo imate referenta i posebno sefa sa ne malom platom (rodbinu bivseg direktora) Da li ce i oni dobijati otkaze? Za one koji ne znaju, JEDNA spremacica pokriva citav sprat bez obzira koliko ima odeljenja. Puno je nemedicine? Da ponovo napomenem da sada placate radnika servisa i gazdu servisa. Usteda? Ima se, moze se.
  • ns ja

    09.12.2015 13:48
    Što volim kad ovi najnebitniji, nepismeni, a prekobrojni i nepotrebni, osiono i drčno, kako to uvek biva u Srbiji, prete medicinskim doktorima i niže stručnim zdravstvenim radnicima!!! Eeee zemljo Srbijo, ne brinite, ima dovoljno čistačica koje hoće da rade, a ne po tri četiri na jednom radnom mestu...
  • yY

    09.12.2015 13:39
    A
    a zubari ?
  • lila

    09.12.2015 13:28
    ALARMANTNO A SVI ĆUTE
    Da li je i zubar, lekar. Ne znam da li znaju, ali Vrbašani će uskoro ostati bez jedinog stomatologa, hirurga (zbog smanjenja zaposlenih u domu zdravlja) i za takve usluge moraće privatno ili u Novi Sad, ali zato lokalna samouprava može da ima 850 ćata! Aferim.
  • 09.12.2015 12:12
    moooze !
    ali ce zato sestre i doktori, da preuzmu i deo njihovih poslova ! zato medicinari , od sad, metle u sake , kuvajte i perite ves , al za minimalac !jedva cekam da vidim loncara, kako pandluje polutke za kazan !pa jel hirurg il nije ?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna