Info
27.02.2016.
23:01 > 23:19
Nezainteresovanost mladih za politička pitanja za izvršnog direktora CeSID Bojana Klačara nije iznenađenje. On kaže da mladi izlaze ispod proseka na izbore, kao i da je to trend koji je svuda u svetu pa i kod nas.
  • Kljakoš

    01.03.2016 07:03
    Čmavaju do 12. sve im smrdi, po podne mrze celi svet, a uveče i sami sebe.I za neuspeh i nerad mrcoguzima su krivi matori, na čijoj grbači još žive i cede im mast i čekaju da što pre odapnu papke.
  • Tamo amo

    28.02.2016 13:59
    Podvala
    Izuzev mediokriteta koji sw svakodnevno pojavljuju na televiziji (koje uređuju likovu poput Marića, Mitovića i sl. koji još uvek žive u 90-im), mladi su izuzetno aktivni na svakodnevnom planu. Širi krug mojih prijatelja (uglavnom ispod 30god.) su vrlo uspešno u onome čime se bave, svakodnevno pomažu svoju zajednicu na ličnom planu. Imaju visoku svest o svojoj okolini i trude se da naprave dibre osnove za svoje porodice i za buduće generaciju. Vi nemate prava da na zamerate na bilo čemu, Vi ste nam ostavili rasturenu državu, Vi ste nam ostavili uništena preduzeća, Vi ste nam ostavili ukaljan obraz u svetu. Na nama je sada da se borimo sa tim i da pokušamo to da rešimo. Da se ja pitam, svakome starijem od 50 god. i celoj dijaspori bi zabranio glasanje. Nemate prava da se mešate, rekli ste već svoje.
  • Zoran021

    28.02.2016 12:14
    Definitivno tačno!Mladi su totalno nezainteresovani za popravljanje društva,interesuje ih samo lična korist,novac i ništa drugo,dok za nešto više od toga nisu uopšte! Devedesetih kad smo se borili protiv Miloševića mladi su dali krila protestima od 1991. godine pa do 2000. godine.Danas mladi i ne izlaze napolje ni za šta pa ni za uslove u kantini,a kamoli za nešto šire!Čast izuzecima kao što je Radovan Nenadić koji je razotkrio korupciju u sudstvu.
  • pera

    28.02.2016 11:51
    ..
    U drzavi gde su svi koji nesto odlucuju (od studentskih organizacija na dalje) ili imaju bilo kakav uticaj (svi mediji, istrazivaci javnog mnjenja... pa sve do sudija) potkupljeni ili postavljeni od strane vlasti, i rade kako im se kaze, jedino pametno je ne ucestvovati, tj. napustiti zemlju.
  • Amo Tamo

    28.02.2016 09:59
    Mladi i gerijatrija
    Pre svega, ta "gerijatrija" nisu neki marsovci ili stranci... To su roditelji, babe, dede, ujaci, strine...
    I na kraju krajeva, neće se nekakve promene desiti same od sebe, ili kad gerijatrija pomre.
    Ako se ne budemo SAMI izborili za ono što želimo, umesto te omražene gerijatrijske političke strukture danas, doći će njihovi potomci, koji će biti još i gori... Već imamo dinastije raznih Krka, Miškovića, "mastera"...
  • Tamo amo

    28.02.2016 08:51
    Zamena teza
    Sadašnji mtori i kljakavi su bili aktivni jada se uništavala Jugoslavija i kao akteri ratova 90-ih. Oni su nam i ostavili ovo s**nje u amanet. Pa sad se očekuje da mi ispravljamo njihove gluposti. Ne ide to tako. Mladi su izuzetno aktivni u poljima koje ih interesuju. I uspeli su da ne zavise od dnevne politike, zato je sad tako lako napustiti ovu zemlju. Možda jednog dana kada se promene igrači u politici i ode ova vladajuća gerijatrija, možda dođe do neke promene. Do tada će se matori buniti i bistriti politiku, a mladi će gledati svoja posla i gledati kako sebi da obezbede egzistenciju u ovom sistemu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna