Info
22.08.2011.
17:02 > 12:06
Ministarka unutrašnjih poslova Slovenije Katarina Kresal podnela je ostavku zbog skandala sa malverzacijama, kokainom i orgijama.
  • semtex

    23.08.2011 21:25
    slovenacki ldp
    Ako nista bar je vizuelno lepsi prizor od cedebede...navike su iste,idu valjda sa politickom ideologijom.
  • 21114

    23.08.2011 11:10
    Hladna plava Slovenka. Njami, njami!
  • 23.08.2011 08:37
    Stiže skoro propast 3D sveta
  • Osmi Sekretar SKOJa

    23.08.2011 07:51
    Kuce Mace i ostali garazni ljubimci
    Pas je covekov najbolji prijatelj rece Slovenacki doca i odvede ga u garazu...A svega toga nebi bilo da je Pera na vreme...Sklonio kuce u sigurnu kerecu kucu
  • Andrija Šrek

    23.08.2011 06:21
    !
    Eh, da je nama jedna ovakva ministarka. Našoj najlepšoj moraju da napišu izjavu za medije na engleskom "po Vuku"...
  • Scotch Bonnet

    23.08.2011 05:58
    Animal
    .... neko bull mastife, opet, drugi junice i zirafe ...
  • Rada

    23.08.2011 05:24
    Šmrkači
    "Liberalni demokrati Slovenije"-LDS!Što me ovo podseća na jednu našu stranku!!I oni najviše rade sa brašnom, "onom" populacijom, a ko zna možda su već proširili delatnost i na kuce!!Jedina i krucijalna razlika je u vođama stranaka.Slovenačka predsednica je mmmmmmmmmm, a naš predsednik je baš "bljak", čak i u BOSS-ovim odelima!
  • Savet nasim politicarima

    23.08.2011 01:04
    Pre svega,smesta navalite na zivotinje raznih vrsta,od hrcaka do nilskih konja.Promenite prezime u Prcic ili J!bic.Obavezno promenite pol ili polno opredeljnje i narocito postanite naklonjeni prema osobama mladjim od 10 godina ali to nemojte da objavite nasoj javnosti.Do sada ste se vec nakrali novaca i uvaljali se u korupciju tako da tu nema brige.E sada sve ovo prijavite kao svoje zasluge za demokratiju i nas ulazak u EU i,gle cuda,obavezno dobijate izbore makar niko odavde ne glasao za vas!Samo jos nesto..kada krene parada ponosa,istaknite zastave nezavisnog Kosova i Sandzaka,skinite se do gola i stavite raznobojne pticje peruske da vam vire otpozadi.Neka vas takve obavezno snimi CNN.Posle toga,dok Beograd bude goreo i ljudi ginuli,mozete mirno proslaviti produzetak mandata za jos 10 godina.Ako nista drugo,Ameri iz "Bondstila" ima da vam sacuvaju vlast.Oni vas vec sada podrzavaju u potpunosti.
  • mladi i uspesni momci...

    22.08.2011 22:12
    A kada ce se neko pozabaviti slicnim pojavama na nasoj politickoj sceni ili je taj lobi kod nas nedodirljiv? Javna tajna, svi sve znaju ali nista...
  • Marko NS

    22.08.2011 20:58
    Mmm
    Mmm, zasluzio si plus na komentar veliki kao zgrada! Nasmejao si me do suza, i jos me boli stomak!
  • Marko NS

    22.08.2011 20:55
    Ovi slovenci su poludeli...
    MOgu da razumem kokain, voznju 200 km/h, i korupciju, ali seksualno zlostavljanje pasa,i to jos Bull Mastifa, pa to ni Kusturici ne bi palo na pamet.
    Glasacu protiv ulaska Srbije u EU!!!
  • зики

    22.08.2011 20:50
    министарка
    Лепог ли презимена!
  • lancemi

    22.08.2011 19:20
    i tata bi sine
    ...i naši bi pošmrkali ali nemaju šta...sve su prodali!!!
  • grbavi

    22.08.2011 18:56
    ruzna je

  • mmm

    22.08.2011 18:30
    Kamo sreće da nam je ona ministarka policije a ne onaj svinjoliki svinjojed iz Žitorađe, bivši PR Balkanskog Kasapina i vlasnik koferčeta.
  • Beowulf

    22.08.2011 18:18
    Eeeee...
    Urbani ovi Slovenci...
  • Neverovatno

    22.08.2011 17:31
    Da pojasnimo malo
    Ako nekome nije jasno ''njen dečko povezuje sa tranvestitskim doktorom koji je organizovao lanac pseće prostitucije i aferu bulmastif.'' onda evo objašnjenja:

    "Mediji su nju, odnosno njenog životnog partnera Miru Senicu direktno povezivali sa aferom Bulmastifi koja je mesecima tresla slovenačku političku pozornicu. Naime, tog 2. februara 2010. godine rano ujutro podivljali psi rase bulmastif Atlas, Joy i Atos rastrgli su svog vlasnika dr. Sašu Baričeviča u njegovoj garaži u Oržanovoj ulici u Ljubljani. Besno režanje i stravično zapomaganje probudilo je jednu komšinicu koja je, ne sluteći što se događa, odmah pozvala policiju. Specijalci su ušli u garažu i zatekli stravičan prizor. Baričevič je ležao na podu go, rastrgan, a krv je šikljala na sve strane. Jedan pas je ubijen na licu mesta. Doktoru Baričeviču više se nije moglo pomoći. Nekoliko dana kasnije na nekim slovenačkim veb portalima procurile su fotografije njegovog izgriženog tela, a iz policije je procureo i jedan morbidan detalj - pokraj Baričevičeva tela pronađen je veštački penis sa remenjem za učvršćivanje oko bokova.

    Tada je usledio novi šok. Ispostavilo se da je doktor Baričevič zapravo rođen kao žena - Maja Baričevič. Godinama je uzimao muške hormone. Ali, to nije sve. Obdukcijom nad psima pronađene su povrede tkiva koje upućuju na seksualno zlostavljanje, a bulmastifi su bili sodomizirani više puta. I to ne samo tog kobnog dana.
    Budući da su u garaži navodno pronađeni i tragovi sperme, inspektori su posumnjali da je u seksualnim orgijama sa psima učestvovala barem još jedna muška osoba. Jedno je bilo sigurno - sperma nije bila Baričevičeva jer on nije imao penis. Uskoro se policiji javio jedan očevidac koji je video muškarca kako iz Oržanove ulice juri velikom brzinom. Mediji su tada počeli da špekulišu da bi taj muškarac mogao da bude upravo advokat Miro Senica. Pokojni doktor Baričevič bio je ugledni lekar i suvlasnik dijagnostičkog medicinskog centra Barsos. Poznavao je kompletnu estradnu i političku elitu, pa tako i advokata Senicu. I to jako dobro.

    Naime, kad su Baričevičevi bulmastifi 2006. godine napali slučajnog prolaznika Stanislava Megliča i gotovo ga nasmrt izgrizli, veterinarska struka i nadležne institucije tri su puta izdale nalog da se agresivne i krvoločne životinje eutanaziraju. Tada u pomoć priskače advokat Senica, koji iskorišćava nedorečenost zakona i spašava opasne životinje.

    Nekoliko dana nakon smrti doktora Baričeviča, slovenački mediji objavili su da je upravo advokat Senica te noći bio izgrižen i da se nekoliko minuta nakon krvoločnog napada pojavio u klinici Barsos iz koje su tada navodno nestali neki lekarski kartoni.

    Mediji su svoje tvrdnje potkrepljivali činjenicom da se zbog vidljivih povreda nije pojavio ni na njegovoj sahrani, već je sa ministarkom Kresal otišao na skijanje. Osim toga, počele su da kruže priče da je krug onih koji su bili uključeni u aferu Bulmastifi mnogo širi i da seže do samog vrha slovenačke političke elite. Slučaj se pretvorio u pravi društveni skandal. Ministarka je deset dana ćutala. Kad je shvatila da se aferi ne nazire kraj i da može imati dalekosežne posledice za njenu stranku, odjednom je počela živahno da komunicira sa medijima. No, na njenom licu više nije bilo osmeha. Na prvoj konferenciji za novinare porekla je svaku povezanost nje i njenog partnera sa aferom.

    - Postala sam glavni akter priče sa kojom nemam ništa. Ako se radi o seksualnom zlostavljanju životinja, takav čin mi je grozan i gnusan i apsolutno ga osuđujem. Miro Senica nije bio na mestu događaja i za nesreću je saznao od mene - izjavila je. Nikada nije dokazano da je adbokat imao veze sa tim slučajem."

    Nadam se da je sad sve jasnije ;)
  • dr Kimi

    22.08.2011 17:15
    ...sve joj opraštam ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna