Slovenačka ministarka podnela ostavku zbog orgija?

Ministarka unutrašnjih poslova Slovenije Katarina Kresal podnela je ostavku zbog skandala sa malverzacijama, kokainom i orgijama.
Ministarka unutrašnjih poslova Slovenije Katarina Kresal podnela je ostavku zbog skandala sa malverzacijama, kokainom i orgijama.

Mediji prenose brojne skandale iz njenog privatnog života i istovremeno dodaju i da se njen dečko povezuje sa tranvestitskim doktorom koji je organizovao lanac pseće prostitucije i aferu bulmastif.

"Jutarnji list" daje detaljan opis životnog puta Katarine Kresal, koja je 2007. godine izabrana za šeficu Liberalnih demokrata Slovenije. Ostavku je podnela prošle srede i time je, kako piše "Jutarnji list", zamalo pala vlada premijera Boruta Pahora.

Mediji je opisuju kao jednu od najmoćnijih žena u Sloveniji, koja je 2009. godine dobila nekoliko laskavih titula - političarka godine i naj Slovenka. Slovenački mediji su je optuživali da šmrče kokain, pomaže majku i rodbinu u raznim prevarama i malverzacijama, dopušta svom službenom vozaču da je vozi brzinom od 200 kilometara na sat.  Navodili su i da je u ljubavnom odnosu sa advokatom Mirom Senicom, koji je navodno najzaslužniji za njen ulazak u visoku politiku, a koga su neki od medija u Sloveniji povezivali sa seksualnim orgijama s psima bulmastifima.

Slovenački dnevnik "Finance" nedavno je objavio kako je Kresalova bila produžena ruka bogatih Slovenaca koji su preko nje ostvarivali političku moć.

Katarina Kresal je rođena 28. januara 1973. u Ljubljani. Sa 23 godine diplomirala je na Pravnom fakultetu u Ljubljani, a tri godine kasnije položila je i pravnički državni ispit. Njena karijera tada munjevito kreće uzlaznom putanjom. Godinu dana je radila u ljubljanskom Okružnom sudu, a 2000. godine postala je savetnica za pravna pitanja iz područja privrede i korporacijskog prava. Istovremeno postaje i članica nadzornih odbora u firmama Delo Tiskarna, BTC Terminal i Kostruktor.
Dodaju i da lepa ministarka, sada u ostavci, voli dobru ambijentalnu muziku, da obožava Kafku i Hadrijanove memoare, gleda romantične filmove i pije belo vino.
  • semtex

    23.08.2011 21:25
    slovenacki ldp
    Ako nista bar je vizuelno lepsi prizor od cedebede...navike su iste,idu valjda sa politickom ideologijom.
  • 21114

    23.08.2011 11:10
    Hladna plava Slovenka. Njami, njami!
  • 23.08.2011 08:37
    Stiže skoro propast 3D sveta

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Belorusija zabranila Dojče vele

Beloruske vlasti proglasile su danas beloruski servis nemačkog državnog medija Dojče vele ekstremističkom organizacijom i zabranile njegove aktivnosti u zemlji.