Info
25.08.2011.
16:40
Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas da postoji mogućnost da Srbija ove godine ne dobije status kandidata za članstvo u EU i datum početka pregovora o članstvu, ali da i pored toga ne može da pristane na zahtev da ukine svoje institucije na severu Kosova i Metohije.
  • semtex

    26.08.2011 19:24
    @opservacija
    b92 vise ne veruju ni oni koji veruju u deda mraza.
  • 26.08.2011 10:40
    @Opservacija
    Ako su nečiji komentari šovinistički, to su komentari samih separatista.
  • treki

    26.08.2011 09:39
    Zlobni Boris
    Čekaj čekaj čekaj, jel si ti beše odložio izbore zvog tog dobijanja statusa kandidata? Pa što ih onda sad ne raspišeš?
    Isti Sloba, samo sa više kose. Kanda ćemo i tebe šerpama i loncima i bagerima! Posle će ti đavo biti kriv kada Vojvodina ode!
  • mile

    26.08.2011 09:06
    tadić Skoč Bonnet
    Čista desetka za komentar.Briljantna analiza u par reči.Samo ostaje pitanje šta smo mi bogu zgrešili da Vojvodina bude u tom paketu i kako se iščupati.
  • opservacija

    26.08.2011 09:04
    komentara
    Nije mi jasno kako komentari o nezavisnosti Vojvodine ovde, na 021.rs (dakle vojvođanskom, novosadskom srevisu), za nekih desetak minuta naglo popiju gomilu minusa, dok na recimo B92 ili Blicu (javnim, srpskim servisima) redovno imaju veliku podršku (pozitivne glasove) većine "komentatora", pa čak i onih koji nisu iz Vojvodine? Da ne pominjem da se ti minusi, ovde na 021.rs, vremenom anuliraju, odnosno posle jedne "navale" gde se podeli po 50 minusa odjednom počnu da stagniraju... I da ne pričam da se komentari usmereni protiv tzv. "separatista" ovde graniče sa fašizmom, šovinizmom i govorom mržnje.
    Neko stvarno dobija pohvale od svojih partija za internet-aktivizam!
  • зики

    25.08.2011 23:04
    можда
    Канда је време да Ти видимо леђа!!!
  • Scotch Bonnet

    25.08.2011 22:54
    EU Ulazak
    Dragi Boki Taki, da ste ti i tvoja neozbiljna politikantska kamarila hteli da vodite ovu drzavu i ovaj narod u EU vi bi to odavno ucinili. Problem je sto ste svi vi politikanti ogrezli o kriminal do te mere da vam se ne isplati ulazak u EU jer bi podlegli raznim zakonima koje ima ova zajednica. Vama je ovako superiska, imate Milosevicev nakaradni ustav koji je malo doteran od strane D"SS" bratije i koji ide u korist samo vama na vlasti. Ovaj ustav je toliko popularan da u jednom delu drazve nije ni prosao jer gradjani nisu glasali za njega. Ulazak u EU takodje donosi promene u sudstvu koje vama na vlasti takodje ne odgovaraju, jer, boze moj, to isto ne funkcionalno sudstvo stiti samo vas na vlasti. I sto je najgore, sve politicke partije u Srbistanu misle isto, od usta prave dupe svaki put kad se EU pomene zarad birackih glasova a u sustini boli vas ta stvar. (koju vecina nema) Zato se sve politicke partije ne razlikuju jedna od druge. Sve je to isto djubre samo su druge boje u pitanju! A narod? Ma ko j**e narod! Eto vam Guca, Pink, Veliki Brat, Farma, Grand Parada, Ivan Ivanovic i ostali ispodprosecni medijski odpad. E to je za narod! Ziveli!
  • nensi

    25.08.2011 21:27
    krenimo punim jedrima

    To sto je g.Tadic upravo saopstio, moglo je da iznenadi samo totalno NEOBAVESTENE, ali ne i iole, pazi, iole, ljude osrednje pameti. Clanovi evropske unije neceno postati u narednom dvadesetlecu, ali neke stvari nemojmo brkati / mi jesno u Evropi, i bili i ostatali. Sta to znaci. Ko moze, putuje po Evropiv uzduz i popreko, ko ne moze /mislim materijalno* nece moci ni ako postanemo clanica Evrope.Manite se zavaravanja,niti kome trebamo niti se ko nama bavi u obimu i na nacin kako to nase vlasti predstavljaju. Valja dici glavu i reci hvala na dosadasnjim ucenama, ponizavanju, izivljavanju. Nama je za sada dobro i kod kuce. A, ti Evropo, ako nas se uzelis, izvoli, bices uvek dobrodosla jer smo mi domacini siroka srca i dobre duse.
  • can

    25.08.2011 21:23
    can
    Ma Batu Kan Kana za predsednika. Da bar nešto je*emo ako nemamo šta da jedemo. Plus, bolje laže od ovog naglo osedelog.
  • aca

    25.08.2011 20:47
    najebali sm u dve reci


  • sale novosadjanin

    25.08.2011 20:32
    a ja lepo govorio
    sto pre,sto dalje od bgd,mne i bih partija,njihove mafije i poltrona!!!
    ma kakva autonomija?
    SAMO SAMOSTALNOST VOJVODINU SPASAVA !!
  • semtex

    25.08.2011 20:24
    EU
    U EU se ulazi kada je to u interesu Nemcima i Francuzima prvenstveno,boli njih uvo za Kosovo,Albance i Srbe njima odgovaraju ljudi koji ce bezuslovno i bezpogovorno prepustiti celu privredu njima.Buduci da jos nasa zemlja nije skroz dovedena do privrednog dna i da njeni gradjani nisu zaduzeni u meri koja odgovara kolonizatorima od te price nema jos nista barem 5god.
  • Zoran021

    25.08.2011 19:11
    plan
    A imaš li ti ideju uopšte šata da radiš ili glumiš lutku?
  • Deleteboy

    25.08.2011 19:11
    Borise, pa ti se kleo u narod i svoju karijeru da u decembru dobijamo status kandidata i datum pocetka pregovora!!! Sta sada?

    Kao i 1000evra, obecanje ludom radovanje.
  • Nema nista

    25.08.2011 17:04
    od EU
    a za Nas u Vojvodini - zna se sta treba da radimo...Mi cekati "Godoe" NE MOZEMO!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna