Info
25.09.2011.
12:10
Oko 118.000 vozača u Srbiji pokušalo je prošle godine da izbegne plaćanje putarine na autoputevima, izjavio je Milenko Caković, direktor Sektora za naplatu putarine u "Putevima Srbije".
  • majstor

    25.09.2011 20:44
    velike srpske gazde
    dragi moji ne znam ko vam je rekao da vozaci ostavljaju pare za sebe a pisu izjave da bi prosli rampu,ne znam koji bi to "gazda" pristao da 2 puta plati istu putarinu.To vam je verovatno rekao neki od "velikih srpskih gazda".To uopste ne odgovara istini a istina je samo jedna da "velike srpske gazde" kazu vozacima "ja para nemam a ti se snadji kako umes i znas". Onda vozaci koji ne primaju plate po vise meseci nemajuci novca stanu i pisu izjavu,a "veliki srpski gazda" kad ga pitaju da li je tacno da nije imao pare za putarinu on kaze "ma dajte molim vas ja veliki srpski gazda a da nemam za putarinu,nego te smrdljive sofercine uzmu pare za sebe a pisu izjavu da bi prosli" mnogo je takvih gazda u Srbiji,cak 70% njih koji vozaju dzipove i nose armani cipele i odela,dzekiraju se po kafanama i u gradu a nemaju pare da plate putarinu,ja sam radio kod nekih a i sad radim kod takvog koji ima 3 miliona evra u putnickim vozilima tipa AMG,SLR,SLS,Q7,X3,5,6 itd.a nema para da registruje kamion. TOLIKO O VELIKIM SRPSKIM GAZDAMA PREVARANTIMA I LAZOVIMA.
  • 123

    25.09.2011 14:12
    да је то аутопут па да знамо шта плаћамо толико скупо..
  • 25.09.2011 12:23
    ''...ističući da visina putarine nije razlog za to, već da uvek postoje ljudi koji bi da želeli da koriste autoput besplatno...''

    Zato što i nije autoput, nego više liči na obični seoski put koji je pun rupa i više bi država trebala da plati vozačima što uništavaju svoje trapove nego da vozači plaćaju put.
    Apsolutno ne bi bila muka platiti put kojim se voziš bez rupa, bez drndanja, nego da to izgleda kao da letiš.
    Ili bar da je sadašnja cena u skladu sa stanjem puta...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna