Info
26.04.2012.
08:09 > 07:06
Ustavni sud Srbije proglasio je neustavnim odredbe zakona o vojnoj bezbednosti vezane za tajni nadzor elektronskih komunikacija, piše Danas.
  • Robin

    27.04.2012 06:00
    Policajac ostaje...
    policajac...i uvek ce da ima paranoju...nema vise vremena kad su mogli da rade sto hoce i to ih jako boli...a znamo kojekavi su dobijali pozicije na toj sluzbi bez osnovne skole a sad su kao neki inspektori prvog razreda kako ih zakon po novom opredeljuje...
    ja samo kazem sve dok su oni nas prisluskivali neko im je zene okolo dobro obradjivao.
  • Georg

    26.04.2012 10:18
    Ma nemoj!!!
    Ta služba (VBA) kako se sada zove. nikada nije radila svoj posao. Uvek im je bilo važnije da znaju ko čiju ženu .... i slične stvari. Vrhunac je kada su dobili naređenje da ustanove ko je za koga glasao na tajnom glasanju. To im je naređenje uputio njihov šef koje je bio pripadnik nacionalne manjine koji nezna svoj maternji jezik.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna