Info
30.04.2012.
16:20 > 16:14
Vlasniku "Kontrasta", dvojici zakupaca i električaru koji su okrivljeni za požar u diskoteci u kojem je 1. aprila život izgubilo šestoro mladih ljudi, produžen je pritvor za još dva meseca.
  • Sanja

    07.05.2012 06:38
    narode ne dajte da vam i dalje bacaju pesak u oci
    Samo se vi funcioneri drzite dobro, jer ako vam popusti jedna karika, ode ceo lanac. To vi jako dobro znate, zato i dalje bacate narodu pesak u oci i bacate krivicu na "jadnu struju" i zatvarate elektricara koji nema veze sa pozarom, a iskrena da budem velike veze sa tim nemaju ni zakupci, vec oni koji su potpisali inspekcijske zapisnike, jer, ko ne bi radio, a po inspekcijskom nalazu je sve u redu. Pod hitno uhapsiti ljude iz inspekcije koji su stavili svoje potpise na papire i go go igracice koje su izazvale pozar i onu buktinju koja nije nastala od struje, to svi dobro znaju, ali cute, jer je gospodi na funkcijama lakse da krivicu bace na struju, elektricara i zakupce nego na prave krivce ciji su saucesnici i oni sami. S r a m o t n o ali nazalost istinito.
  • Dr Petrović

    01.05.2012 18:27
    Kakva jeziva farsa!
    Taj "Kontrast" je od samog starta bio opasno mesto u smislu požara. U međuvremenu je promenio više zakupaca svaka ta promena zakupca je tražila registraciju, uz inspektovanja raznih vrsta, sve do dozvole za rad. pazite sad: isto mesto, više zakupaca, višekratno inspektovanje i posle svega: požar.

    Pa da li je inspekcija uradila svoj posao savetodavca i korektora? Nije! Samo su naplatili svoj "posao". Da prostite, naplatiti i uraditi nije nikako isto.

    Eto to je greška. A to što se požar desio baš ovim zakupcima, dođe više kao ruski rulet sa strašnim krajem.

  • Gillan

    01.05.2012 07:16
    Naravno, PRAVE krivce niko i ne pominje. To se ne sme.
  • Anonimus

    30.04.2012 21:02
    NEMA KRIVIH!
    Ni jedne ostavke fonkcionera nije bilo, svi su pomalo plakali dok su čitali govore, reda radi da nešto ućare pred izbore, a kao vrhunac saosećanja sa porodicama stradale dece je KONCEDRT NA TRGU SLOBODE, političarima je do koncerta a nekima da slave rodjendane na Trgu slobode svoje dece, a da li se uopšte sete dece koja su nestala u jednoj noći i u jednom trenu ili barem da imaju malo razumevanja za njihove roditelje, braću i sestre. Sram vas bilo gradski, pokrajinski i republički funkcioneri što ovakve gadosti dozvoljavate i što ste ljudskost izgubili zarad jadne vlasti!
  • toto

    30.04.2012 19:38
    Vec vidjeno...
    Opet nijedan komunalac nije uhapsen, nijedan inspektor, niko bitan i stvarno kriv. Uhapsili vlasnika objekta(blage veze nema sa tragedijom) i nekog nesrecnog elektricara. Eto zasto ce Rodni izgubiti izbore, moj glas je vec izgubio, a najzasluzniji za to su njegovi sokolovi iz komunalne policije(citaj servis za skupljanje reketa od gradjana).
  • aleks

    30.04.2012 19:12
    mozda
    koliko sam ja ideo dosad mnogi objekti za koje je javljeno i pisano da ne rade ili su zatvoreni rade pun gas i jos se reklamiraju da ne navodim ali dosta laganja..Jedino ko ne radi je Dva galeba ali on nije radio ni pre tragedije..Znai para vrti gde burgija nece..Jedino sto je jasno jeste da ovima iz sadasnje vlasti nije stalo do mladih ljudi nego do para...
  • -

    30.04.2012 17:11
    -
    trgovina i dalje traje

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna