Info
19.07.2012.
07:24 > 07:26
Izraelsko ministarstvo inostranih poslova potvrdilo je jutros da je broj poginulih u napadu na autobus sa izraelskim turistima u Bugarskoj porastao na osam, a bugarski ministar unutrašnjih poslova Cvetan Cvetanov potvrdio da je bombaš samoubica odgovoran za napad.
  • Animalac

    19.07.2012 11:40
    -Janko
    Janko, mislim da bi bilo dobro da se upoznate sa prilikama i dogadajima na bliskom istoku, istoriji naroda i ovakvih napada, politici, te i da se na kraju zapitate ko ima benefit cineci ovakve napade, ako je drzavni terorizam u pitanju. Ako vam nesto nije jasno pogledajte granice ove dve zemlje i njihovu tendenciju sirenja.

    Jasno je da Izraelci upiru SVIM snagama da se Iran napadne ,vec 10-ak godina, a sada se predstavlja kao izvor terorizma. Da budemo jasni, ne podrzavam ni jedan od ta dva represivna rezima, nisam anti-semita, nacista, Srbenda (otkud?), musliman, teoreticar zavere, mejnstrim moron, ili kako vec zelite da mi spustite.

    Que bono:
    "Nekoliko sati posle napada izraelski premijer Benjamin Netanijahu rekao je da Teheran stoji iza napada i zapretio da će "Izrael snažno reagovati protiv iranskog terorizma "."

    Bilo kako bilo, ako dodje do otvorenog sukoba, oseticemo ga svi.

    PS. Da sam "Srbenda" verovatno bih mrzeo muslimane, zar ne?

    Pozdrav.
  • janko

    19.07.2012 06:32
    serBende
    G i animalac, da li imate dezurne krivce, ako bi, ne daj boze, nesto puklo u bgd.
  • Stevo

    19.07.2012 05:36
    Iran svaka cast
    ako napadnu ameri iran bice velikog sranja jer svuda gde su oni niko drugi samo americke i engleske firme mogu da dobiju projekte? zanimljivo. kad trazis posao pise samo USA i UK passport. Wow.
    Iranski predsednik je faca jer je rekao amerima:
    kako to vi mislite, da VI mozete da imate nuklearno oruzje i Nato a niko drugi nesmije? hahahha ma da. Iran ce tako zestoko odgovoriti amerima samo ako ih napadnu ja cu jos vise biti protiv najevecg nacistickog sistema posle Hitlerovog. Amerika. Amerika sve se vraca sve se placa.
  • 18.07.2012 20:49
    "Izraelski premijer Benjamin Netanjahu je za napad optužio Iran, upozorivši da će Izrael "snažno odgovoriti" na napad Teherana. "Svi znaci upućuju na Iran", rekao je izraelski lider."

    Odmah pretpostavljamo cija akcija je posredi.
    Mo..ho..ho..sad....hm..hm.
    E, svim sredstvima zele da pocnu rat sa Iranom.
    Smrdljivi fasisti.Benjamin ce platiti svoj dug.
  • G

    18.07.2012 20:47
    Dim se još nije razišao a već znaju da je Iran? Fenomenalna dedukcija, mogli bi da ostatak sveta nauče kako više ne bi bilo nerešenih zločina, a možda bi mogli neki da se reše i unapred.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna