Info
09.08.2012.
17:36 > 10:15
Premijer Srbije Ivica Dačić poručio je da će hapšenja u vezi sa aferom Agrobanka biti nastavljena i da će svi koji su počinili krivična dela odgovarati, ali je demantovao izjavu potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića da je bilo velikih pritisaka da se istraga o Agrobanci obustavi.
  • Anonimus

    10.08.2012 13:05
    KO KAŽE...?
    Ne nije bilo pritisaka! U aferu upletena sve sama vrhuška države a da nema pritisaka, pa prosto ne mogu da poverujem u tako nešto. Bilo je i biće!
    A kada zagrebete u Razvojnu banku Vojvodine, onda ćete videti šta su pritisci, a ako im se oduprete dobićete na sledećim izborima celu Vojvodinu!
  • 10.08.2012 08:12
    Anonimus
    Ni malo mi se ne dopadaju dotični, ali ako je i borba iz partijskih interesa, i to je dobro za nas. Jer menjaće se vlasti i međusobno se proveravati. Sada je borba žešća jer ovi tek treba da odrade svoj prvi mandat u novoj eri, malo se osvete prethodnicima, izgrade novi ugled itd. Nadam se da će vremenom intenzitet svega splasnuti i da će nam se država koliko toliko unormaliti.
  • R2D2

    09.08.2012 22:23
    ...posle Agrobanke
    nikako ne zaboravite na Bozu-derikozu.
  • Xxxx

    09.08.2012 21:32
    Razvojna banka Vojvodine
    Ako su ovi novoizabrani zaista ozbiljni, trebalo bi da se pozabave Razvojnom bankom Vojvodine, da se vidi kojim tajkunima su davani krediti i kako su se arčile pare Fonda za razvoj Vojvodine, odnosno Fonda za kapitalna ulaganja. Ako dođe do ozbiljne istrage u ovom pravcu, mislim da će mnogi Vojvođani biti, najblaže rečeno, šokirani i shvatiti da borba za autonomiju Vojvodine koju vode pojedine političke strukture nema blage veze sa onim za šta se izdaje, već je isključivo u službi lakše pljačke građana Vojvodine. Pa zar ne vidite da je naša pokrajina postala lični feud pojedinih (neću ih imenovati, tačno se zna ko su), koji koriste sve raspoložive resurse kao da su im dedovina. Samo se nadam da će i ovome jednom doći kraj i da će se kada se otvori slučaj Razvojne banke Vojvodine mnogima otvoriti oči. Pozdrav
  • 09.08.2012 20:03
    @Stevan
    Četri noge dobre, dve noge loše!
    Četri noge dobre, dve noge loše!
    Četri noge dobre, dve noge loše!
  • ZoranNS

    09.08.2012 19:13
    Vučić i Dinkić žele afere, Dačić je realniji
    Mada pozdravljam akciju borbe protiv kriminala, ona će se ipak voditi kao i do sada u partijskom interesu a ne u interesu pravde, tako je to radio DS, tako to rade Vučić i Dinkić, s tim što Vučić nije nikada učestvovao u ovim vladama a prevrtljivi Mlađan je glasan da glasniji ne može biti, a u svemu i on ima udela. Dačić drži hladnu glavu bez reklamerstva, čeka da se istražni postupci završe.
  • 09.08.2012 17:46
    MuppetShow se nastavlja.
  • Stevan

    09.08.2012 17:44
    Vučiću, samo ovako nastavi, i sledeće put imaš 4 glasa iz moga doma.
    Nemoj biti selektivan, protresi i Metals banku.
    I svaku drugu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna