Info
30.10.2012.
20:57 > 07:38
Uragan "Sendi", koji je danas konačno izgubio na snazi, naneo je veliku štetu od Kariba do Kanade, izazvao 100 ljudskih žrtava i ostavio za sobom haos u Njujorku i milione ljudi bez struje.
  • palestinac

    01.11.2012 08:14
    strasno
    jelena je od svoje bogobojazljivosti,kanda malo zastranila?ili joj njena verzija boga to tako nalaze?ne bog jelena vec priroda i to ona koju nemilice unistavamo
  • Scotch Bonnet

    31.10.2012 15:58
    A veza
    Jelena da ti nisi malo zastranila?

    Kakve veze imaju americki politicari sa ovom katastrofom? O cemu ti pricas? O kakvom bogu i zlu ti pricas?

    "ne pozelimo nikom lose i Bog ce nam dati"

    U tovm slucaju ovo ne vazi za americke politicare!? Vazno je verovati u boga ali se zaboravlja da su pred bogom svi isti. I ti i te politicare koje spominjes.

    Lemure sta bi ti posle 20 sati ovakve vetrojebine uradio?

    Zar ne bi pozvao svoje najmilije da vidis dal su preziveli? Posle 20 sati baterija na mobilnom oslabi zar ne?
  • Jelena

    31.10.2012 06:42
    zlo se zlim vraca
    Iskreno da kazem, ne radujem se njihovoj nesreci, jer su to obicni smrtnici. Nazalost, njihovi politicari su na vreme izbegli ovu katastrofu (sklonili se na sigurnije mesto), ali posto niko od sudbine pobegao nije, doci ce i nihov sudnji dan, tako je vazda bilo i bice. Zlo se zlim vraca, Bog svakom da i uzima koliko je zasluzio.
    Okrenimo se mi sebi,cinomo dobro jedni drugima, ne pozelimo nikom lose i Bog ce nam dati!
  • lemur

    30.10.2012 21:42
    Gledam na vestima izjave gradjana, mogu da plivaju po ulicama i metrou. A njima je najstrasnija stvar sto im baterija od mobilnog prazna a nemaju gde da je napune...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna