Info
01.11.2012.
13:12
Inspekcija rada uočila je propust u organizovanju poslova na gradilištu poslovnog objekta u Bačkoj Palanci, gde su juče dve osobe poginule, a dve povređene, zbog čega će protiv poslodavca i odgovornih lica biti preduzete mere u skladu sa zakonom.
  • Bety

    26.06.2014 23:49
    Inspekcija
    Opet propust nase inspekcije!Gde su bili pre nesrece da ukazu na nepravilnosti?Lako je sada biti pametan!Ja sam im se u vise navrata pismeno obracala sa zeljom da im privucem paznju na cinjenicu da ljudi rade premoreni, po 10 sati dnevno po veikim vrucinama, bez zastite, neprijavljeni... Ako izadju na teren, inspektori rese problem sa vlasnikom firme u najblizem kaficu, stave stotku u dzep i happy odu kuci!
    Samo u danasnjem izdanju 021, inspekcija je napravila pet propusta. Naravno, nasa inspekcija najradje po parkovima i ispred limanskih ulaza ispisuje kazne babama i deci sto setaju maltezere i njima slicne pse bez korpe. Trebalo bi konacno konstatovati da ove sluzbe nicem ne sluze i jednostavno ih zatvoriti. Tako bismo bar imali fondove da se isplate odstete povredjenima na radu ili porodicama poginulih.
  • novosadjan

    01.11.2012 16:53
    ima da ih ukore samo tako a mozda i novcanu globu cisto radi reda ima da plate

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna