Info
13.11.2012.
08:25
Desetak vandala juče popodne napalo je vozača GSP "Beograd" koji je vozio autobus na liniji 77 i razbilo sva stakla na vratima autobusa, saopštio je Sindikat GSP.
  • 13.11.2012 15:09
    mogu mislit kako ga je fino opomenuo,
    pre neki dan sa bebom kolicima prelazim pesacki i taksi pod skripom koci, pretrnuo sam.
    rec nisam rekao i taksista otvara prozor i pita me sto se mrstim

  • KOBAC011

    13.11.2012 14:01
    !!!!!!!!!
    Pešak je dužan da pređe ulicu u najkraćem mogućem roku; ako je na pešačkom prelazu, to ne znači da može da tu pravi piknik-seanse, da SMS-uje, da chatuje, i da se ponaša kao da je u svojoj dnevnoj sobi. To je sve posledica propagande "zakon je pešački", sad frustrirani pojedinci koriste taj "zakon" da na tom polju leče svoje životne komplekse. Uskoro će svaki vozač, čim sedne u kola, dobiti i par meseci zatvora, onako, preventivno.
  • Vasilije

    13.11.2012 11:35
    STOP BUS PLUS KRIMINALU !!!
    Ponašanje vozača GSP-a, koji požuruje pešaka na pešačkom prelazu (?!) je BAHATO I NEPOTREBNO i predstavlja direktnu posledicu PRITISKA I ZAHTEVA POSLODAVCA, da radnici GSP-a treba da "prosvećuju" narod, bilo kao "usmerivači" putnika na koja vrata treba da ulaze/izlaze (??!!), bilo kao "sprečavači" putnika bez karte da ne uđu ponovo u vozilo, kada ih fizički izbaci komunalna policija(??!!. Opširnije se može pogledati na snimku konferencije za novinare "Istina o GSP-u" (38:30), održanoj 17.10.2012. u Medija centru, link:http://www.webtv.rs/play/46417/istina-o-jkp-u-gsp-beograd. Svaki NORMALAN čovek zna da pešak ima prvenstvo na pešačkom prelazu ! Činjenica da vozač nije povređen, nego da je samo vozilo demolirano, navodi na zaključak da je u pitanju revolt prema preduzeću koje se iživljava nad korisnicima javnog prevoza !!!
  • novosadjan

    13.11.2012 10:21
    pitam se da li bi beogradski radio objavio vest da se to desilo u novom sadu
  • Noname

    13.11.2012 09:19
    Opomenuo?
    "prelazio je sa devojkom ulicu na pešačkom prelazu, ali kada ga je vozač autobusa opomenuo da ubrza prelazak on se namerno"

    Ne razumem šta ima da ga opominje... ne opravdavam razbijanje autobusa, ali ni vozača...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna