Info
29.12.2012.
09:04
Odlazeći premijer Italije Mario Monti prihvatio je poziv istomišljenika da na februarskim parlamentarnim izborima predvodi novu koaliciju desnog centra.
  • Z

    25.01.2013 20:29
    Tako je Y
    Y je u pravu, ja zivim u Italiji i sve mi je ovo sto je rekao Y poznato i tu nema dileme. TACKA
  • Y

    29.12.2012 16:47
    Veliki majstor Orijenta
    Mario Monti je Veliki majstor Orijenta 32 (pretposlednjeg) stepena u hijerarhiji(masonske lože podređene uticaju MMF-a i drugih velikih PRIVATNIH banaka), kome - tako - nije cilj da Italiju izvuče iz recesije, nego da je uvede u još veće dužničko ropstvo prema tim bankama. Ekonomska propast Italije je jedan od ciljeva ove monetarne (Rotšildovske) internacionale, kao uvod u, prvo podelu, a potom i raspad EU (kao ekonomskog, a kasnije i političkog, saveza). Ko je bio u Italiji u poslednjih godinu-dve dana, a bio je i pre desetak godina, sve će mu biti jasno. Napred, Srbijo, u EU!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna