Info
17.01.2013.
16:04 > 09:35
Dvojica maskiranih napadača pretukla su danas u Novom Sadu direktora Visoke poslovne škole profesora dr Radovana Tomića.
  • maca

    25.01.2013 10:38
    Tomić lopov
    Ma ljudi, Tomić je bivši robijaš i veliki lopov državnih para. Sam je organizovao nekakvu tuču da bi privukao medijsku pažnju. On je veliki diktator, samoživ lik koji samo ume da uzima državne pare, putuje po belom svetu, iskorišćava kolektiv kada mu treba, a sada za peti mandat direktora. Magna Charta je privatna viša škola sa 5 zaposlenih iz Oxforda.
    Tomić nikada nije držao nastavu u školi a oće da vlada još dva mandata. Država treba da ga skloni.
  • 22.01.2013 11:18
    kako ste glupi ljudi
    Pa niko nije ni rekao da su bili iz Oksfordskog univerziteta nego iz visoke skole iz Oksforda, kao sto je Visoka poslovna skola iz Novog Sada a ne Novosadskog univerziteta, samo sto svi cim su culi Oxford pomislili pogresno sta zna seljak sta je zvaka, pa posle jedva cekaju da detronizuju stvar .. u svakom slucaju za skolu je uspeh, kad ce drugi fakulteti dovesti sebi ravnog ovako iz Oxforda ili nekog drugog univerziteta?
  • Mila

    18.01.2013 14:58
    A ko je uopste on ?
    A ko je uopste ovaj profesor, misim da novosadjani znaju za Josifidisa, Suvakova i mozda jos samo par profesora iz ekonomije...ali za ovog ne znam ko ozbiljan zna ?
  • Dora Kalimero

    18.01.2013 13:30
    ali dzaba sve....
    hahah ovo me ni malo ne cudi... taj doticni "gospodin" je vise srecan nego sto je tezak! samo dva puta za sve ove godine ga napali... pa on je odlicno prosao! ne podrzavam nikakvo nasilje ali posto sve ove godine nije postojalo sredstvo sa kojim bi se borilo protiv njega... ove sitne batinice su dobro dosle da ga nateraju da bar malo razmisli o tome sta radi i da li je zasluzio!
  • Buispitnihba

    18.01.2013 12:07
    VPŠ
    Dno dna je fizički nasrtati na ljude.., ne postoji razlog za bahato ponašanje. VPŠ je jedna od sređenijih visokoškolskih ustanova od 2000 godine do danas. Žao mi je što takva ustanova nije akreditovana i za akademske studije. Takođe čujem da se u poslednje dve-tri godine studenti sve više žale, pre svega na nekorektno ponašanje asistenata i pojedinih predavača što će rezultirati smanjenjem broja upisanih u budućem periodu.(vesti da se zbog jednog ispita, ili propuštanja rokova zbog popravnih kolokvijuma koji se ne organizuju, po dva-tri puta obnavlja godina se brzo šire)
  • ns-edu

    18.01.2013 08:23
    koliko ja znam
    Dotični profesor je pre 20-ak godina bio u zatvoru zbog korupcije? Proverava li iko ovog tipa?
  • JKHJK

    18.01.2013 08:01
    ILS
    Da li je to ona bivša Viša Uzaludna Škola, gde se svaki ispit plaćao, a ne učio za ocenu? Gde profesori ne znaju ništa sem šta pročitaju iz knjige? Mozda neko nije bio zadovoljan time.
  • 18.01.2013 07:53
    Lažni Car Šćepan mali
    Ne bi trebalo da se dešavaju ,,ovakvee stvari"(ako je i bilo -sumnjivo) uvek izmisli ovako nešto kad idu izbori za direktora . A ta škola Magna carta je mala privatna školica sa 5 (pet ) zaposlenih penzionera, koja predaje i ispituje na daljinu (preko interneta), samo je registrovana u gradu Oksvordu - Masonsko zezanje . Sve je to pokušaj promene naziva škole i ponovni reizbor za Direktora ,i on i žena (zapolio je u školi ,naravno i doktorirala ekspresno)puni su krivičnih prijava po raznim osnovama. Ej u 11.20 h ide na posao -car .
  • Gagi

    18.01.2013 07:13
    Inteligencijo
    Ako je ovaj profesor toliko dobar i bistar šta traži i šta ga drži ovde...Ovo me podseća na našeg vajnog ministra Đelića...Avionom odlazi do svoje firme u Francusku a ovde tavori već popriličan broj godina i još je zamislite i poslanik i prima PLATU u Srbiji...O čemu se tu radi ? INTERES i sisanje para gde se može a u svetu to ne može tek tako...postali smo KOLUMBIJA izgleda
  • ACA

    18.01.2013 06:18
    LIĆI NA NA
    Srbu Bubnjevića. Mnogo je crven za jednog prof.
  • Gogi

    18.01.2013 00:12
    Šuplja priča
    Je l' to onaj isti profesor Tomić koji je 1987. godine bio u zatvoru sa velikom većinom profesora, te iste ugledne ustanove, zbog koropcije? hmmm
  • Intelektualac

    17.01.2013 23:55
    ...
    Batinanje nije dobra ideja, ali ceo Novi Sad zna ko je gospodin Tomić, posebno oni koji su imali prilike da rade sa njim. On je čovek koji se obično kreće sa telohraniteljima, samo kažem ono što svi znaju.

    Takođe, nije u pitanju Oksfordski univerzitet. VPŠ je dogovorila saradnju sa fakultetom koji se nalazi u okviru grada Oksforda i nema veze sa prestižnom institucijom. Istinu ipak treba znati.
  • 17.01.2013 21:19
    slucajnost
    pitam se da li je slucajnost da ga dva puta prebiju...nesto ne znam da prebijaju druge profesore u Novom Sadu...
  • borko

    17.01.2013 19:22
    Opa
    Izgleda da bije konkurencija sa naših prestižnih i akreditovanih privatnih Univerziteta.
  • M

    17.01.2013 19:14
    zavist
    crkli od zavisti u sopstvenoj gluposti varvari oni najnizi koji jedino fizicki i mogu da se obrate profesoru Tomicu !!!
  • 17.01.2013 19:09
    OVO JE VEST KOJA ME POTRESLA.Ljudi kao prof. Tomić mogu da biraju univerzitet u svetu na kojem će da predaju.Ustanova u kojoj je direktor je najsređenija visokoškolska ustanova na novosadskom univerzitetu(oni koji neveruju o ove navode treba da posete školu).U vreme dok sam studirao nije se našao profesor koji je smeo da uzme novac,da ponižava studentkinje...Za nastavni kadar uzimao je najbolje studente sa Ekonomskih fakulteta(isključivo državnih),onda im plaćao usavršavanje,a potom je dobijao sjajne predavače.Nije badava Oksford pristao na saradnju sa VPŠ.
  • Novosadjanin

    17.01.2013 18:49
    dupla sramota
    Nadam se da će "hrabre" delije pronaći i iza rešetaka im objasniti da to nije put do pravde...a sa druge strane i priča o Oksfordskom univerzitetu je debelo šuplja, radi se o poslovnoj školi (Magna Charta)sticajem okolnosti iz istog mesta ali koja nije i deo čuvenog Oksfordskog univerziteta...ružan način da se poluistinama privuku studenti, šta će biti kad se upišu i shvate da to nije ta diploma-opet batine?...koga interesuje nek pogleda prezentaciju na internetu.
  • 17.01.2013 18:49
    Nije lepo - ali!
    Pa, kad počnu da rade za svoje matične fakultete, verovatno će prestati i napati i kojekakvi slični ekscesi!
  • Georg

    17.01.2013 18:21
    Da je u pitanju neki ruski univrezitet, onda bi verovatno sve bilo u redu.
  • Inspektor

    17.01.2013 18:10
    Napadaci su sa Kembridza. Gnenvi su jer je prof. Tomic izabrao Oksford, a ne njih.
  • Y

    17.01.2013 17:49
    Tri negativna komentara...
    ... na ovu vest. Nije mi poznata dublja pozadina priče (a svakako - kako se čini - postoji), međutim tuču i nasilje ne mogu prihvatiti kao način rešavanja BILO KOG problema.
  • INTELEKTUALAC

    17.01.2013 16:59
    Sve se prasta sem uspeha u zemlji Srbiji
    Jos jedan napad na intelektualce koji su uspeli da naprave korak vise u svom poslu. Izgleda da se u ovom drustvu sve prasta sem uspeha. A profesor Tomic je definitivno uspeo da od jedne nizerazredne skole napravi obrazovnu ustanovu respektabilnu u evropskim razmerama. Sramno je ako nadlezni i ovaj put ne odreaguju na adekvatan nacin i pronadju pocinioce koji su verovatno potplaceni od strane pojedinaca i grupa kojima uspeh drugih smeta jer ih podseca na sopstveni neuspeh. Zaista zalosno...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna