Info
04.02.2013.
08:05
Direktor Koridora Srbije Dmitar Đurović izjavio je jutros da je to preduzeće pripremilo dokumentaciju za raspisivanje novog tendera za gradnju autoputa od Pirota do Dimitrovgrada ukoliko Alpina, koja kasni sa radovima na toj deonici, ne bude nastavila radove na početku građevinske sezone.
  • Slusalac

    04.02.2013 18:26
    Da li nasi ministri znaju za neku drugu firmu osim Alpine. Koji je ovo put da pomenutoj firmi ustupaju poslove,zatim raskidaju ugovor,onda ih ovi tuze pa im platimo po sudskoj presudi kao da su posao odradili.
    Ni auto put Beograd Subotica nije prosao bez tuzbi.Trenutno je aktuelna medjunarodna arbitraza za izgradnju mosta kod Beske ,a vec spremate sledeci sudski spor. Sve ste dosad platili od Davinicevog nepostojeceg satelita pa evo do ovog dela fantomskog auto put. Treba negde potrositi 800.000 milion eura dobijenih od Rusa.
  • borislav

    04.02.2013 13:44
    Kakvi smo mi kreteni. Ne "mi" kao drzava, vlada, nego "mi" kao narod u ovoj drzavi. Kako koji dodju, raskidaju, pa prebacuju poslove svojima, penale placamo mi, njima puni dzepovi, nista se ne uradi, sta se uradi lose je... pa ovo nema nigde na svetu, da ne zivim u ovoj "drzavi" grohotom bih se smejao

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna