Info
30.06.2013.
11:38
Posle "zelenog svetla" iz Brisela, politički analitičari ocenjuju da bi, ako rekonstrukcija vlade ne bude uspešna - pa prevagnu stranački interesi i rekonstrukcija postane poprište sukoba oko "stranačkih feuda" - moglo da dođe i do prevremenih izbora u Srbiji.
  • jel?

    30.06.2013 19:46
    hahaha
    hahahaha analiticar bakic, dejan vuk & co? ljudi sendvici politicke propagande. potpuno je nejasno sta su njihove analize i kako su postali "analiticari". predpostavka svake anlize je pre svega politicki i ljudski integritet...sto navedeni...
  • Milence

    30.06.2013 13:42
    Tačno
    Tačno je to. Zašto Vučić ne uzme Beograd, kad to može da uradi svakog trena? Zato što zna da nema ni dva čoveka koji mogu da urade nešto pametno u upravljanju takvom metropolom.
  • Analiticar

    30.06.2013 11:53
    ali hemijski
    Hteo bi Vucic na nove izbore jer ima vise u javnom mnjenju nego maja 2012. Medjutim, koga ce postaviti na odgovorna mesta kad nema kvalitetne ljude ni za zamenike ministara i na koga ce onda svaliti odgovornost za neuspeh. Ipak je lakse ulaziti u rizik sa "kompanjonima".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna