Info
23.07.2013.
16:36
Klinika za lečenje i rehabilitaciju zavisnika od droge u Rusiji zatvara pacijente u mrtvačke sanduke kako bi narkomani shvatili šta ih čeka ako ne prestanu da koriste droge.
  • Y

    23.07.2013 17:06
    Pa naravno...
    ...da su ruske vlasti pokrenule su istragu i ispituju legalnost ovakvog bizarnog tretmana. Da ne bi došlo do "lečenja" lopatom. Ako nešto radi Crkva (zemaljska), ne znači da je Hristom podržano!
    Ako govorimo o saradnji Crkve i Države, to ne znači da je su svi pripadnici Crkve "Božji ljudi", i tu Država ima pravo i obavezu da reaguje.
    Tamo gde se Božije i Državo podudaraju - u redu, tamo gde se razmimoilaze - reakcija Države (sekularnog temelja društva).
    Jednostavno (uprkos određenoj delikatnosti)!
  • kakvi

    23.07.2013 17:02
    idiotizmi
    U Srbiji mlate lpatama
    u Rusiji simuliraju smrt,trebali su ih zive zakopati na 10 min, pa ko prezivi taj ce vecno ziveti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna