Info
21.08.2013.
13:50
Sindikati Jat ervejza zapretili su danas da će pozvati zaposlene da obustave rad ili blokiraju poslovne aktivnosti ukoliko ne dobiju odgovore na, kako kažu, mnoga nerešena pitanja i nejasnoće oko privatizacije srpskog nacionalnog avioprevoznika.
  • Sindikat Jat-a

    13.09.2013 18:12
    Sindikat Jat-a
    Posao organizuju direktori koje postavlja Vlada
  • l,lš

    22.08.2013 07:54
    sindikati jata prete štrajkom
    kad je počeo red da se zavodi i kod njih sad štrajk providni ste jatovci !!!!!!!!!!!!!!
  • 21.08.2013 17:43
    Nervira me
    Mene nervira to što dok postoje privilegije u državnom sektoru,kradje,bahaćenje,prekomerno zapošljavanje,zloupotrebe bolovanja,nezaradjene plate i slične bahanalije po državnom sektoru nigde ni S od sindikata.Svi ćute i plivaju.U nijednoj firmi nećete čuti sindikalca da prizna kako ima viška zaposlenih i kad bi se to rešilo ostali bi imali normalne plate.E čim počne priča o otpuštanju,lovi,tehnološkim viškovima eto ih izlaze iz svojh sindikalnih rupa da se bore za " prava zaposlenih ".A u srpskom prevodu to znači prava bez obaveza.Da se ja pitam ja bi im dao svu vlast u firmi i nek onda oni zarade plate ali bez državnih donacija.Pa nek pokažu koliko su sposobni.Svuda gde talasaju dati firme radnicima i sindkalistima pa nek se pokažu na tržištu koiko vrede
  • grbavi

    21.08.2013 15:06
    sindikati su nazalost jedini nachin da se radnici odupru i zashtite svoja prava

    e sad sto su i kapitalizam i sindikalni pokret kod nas u povoju to ne znachi da sindikati ne treba da pronalaze nachine za zashtitu radnika

    trece vishe od 80% danashnjih sindikata u srbiji je pod kontrolom db-a
  • 21.08.2013 14:19
    Ne znam zasto, ali imam odbojnost prema svakom sindikatu u svakom preduzecu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna