Info
09.12.2013.
15:08
Predsednica Odbora Skupštine Srbije za informisanje Vesna Marjanović ocenila je danas da je ideja o ukidanju pretplate za javne servise "veoma opasan potez i korak unazad" u smislu nezavisnosti javnih servisa.
  • Martin

    09.12.2013 20:44
    Država me prisiljava da fiansiram Radoša Bajića!
    MRŠ!
  • 09.12.2013 20:29
    NS
    Inkasanti za naplatu pretplate kao i sama pretplata su davna prošlost,nemam nameru,niti vremena da sedim kod kuće i čekam da neko dodje i naplati mi ono što ne koristim.Kablovski distributeri neka daju RTS-u deo svoje pretplate,ali tako da RTS nije u svakom paketu mirodjija.Neću da plaćam RTS jer ga ne gledam ,nije moj izbor,ko želi neka plaća i uživa u svom izboru!!!!!
  • KOmša

    09.12.2013 19:19
    Ugovor sa onima koji hoće
    U civilizovanom, kapitalističkom, svetu se lepo sačini ugovor između davaoca usluge i korisnika... mnogo nas ima ugovor sa SBBom i to što oni obezbeđuju je definisano i tako i plaćamo (kako se šta kome sviđa, tako i gleda, ima dosta izbora). Neka lepo država i RTS ponude narodu ugovore, pa ko hoće da gleda taj treš nek im i plaća.
    Mi ne gledamo jer je loše. Zašto bi plaćao nešto šta ne konzumiram? Ako druge televizije mogu da prežive sa svojim reklamiranjem bez naplate od naroda onda RTS nek ukida reklame... mada ih i dalje nećemo gledati jer su idejno zaostali za XXI vekom.
  • Gillan

    09.12.2013 19:12
    meni nije potreban javni servis da mi govori sta da mislim.
    Neka se transformisu u komercijalnu TV, skremblovanje pa nek placa onaj ko hoce da gleda to njihovo partijsko sra#e.
    Ova individua nek misli sta hoce - nismo duzni da izdrzavamo ni nju ni gomilu parazita.
  • nina

    09.12.2013 18:15
    Ne
    Ne gledam i necu da placam...
  • 09.12.2013 17:37
    ja to u zivotu necu vise placati ! Vodite me u zatvor zbog toga!
  • 09.12.2013 17:17
    Treba ukinuti TV, a ne pretplatu.
  • posmatrac

    09.12.2013 16:55
    ako placamo pretplatu, ukinite reklame na javnom servisu.
  • Stanko

    09.12.2013 16:38
    Plaćati
    Sve države javni servis izdržavaju od novca koji građani uplaćuju u fond javnog servisa. Nigde se ne finansira javni servis od reklama, jedino kod nas. Samo je problem što onaj ko se u Srbiji reklamira na javnim TV kanalima, dobije mestao za mali novac, pa se vidi više reklama nego ostalog programa. Sredstva prikupljena za javni servis loše se usmeravaju i to je problem. Nacionalne manjine treba da dobiju prostora u javnom servisu srazmerno brojun stanovnika. Ponovo da se za naplatu uvedu inkasanti koji od 1. do 10 idu i naplaćuju novac, pa ko odbije 3 puta plaćanje oduzimati prijemnike. Kablovski operateri da dobiju jedan mali deo novca od predplate. Frekvencije za privatne Kanale skupo naplatiti. (Više ne smem uzeti daljinski u ruke, bojim se da će me Mitrović ugristi. Bez naplate nema kvalitete, ali mi smo u Tranziciji pa nas za kvalitet sprečava pljačka.
  • molim vas...

    09.12.2013 15:23
    Gospodjo gde ste vi do sada živeli o kakvoj nezavisnosti medija vi pričate? RTS je uvek bio i ostao servis partije na vlasti pa neka ga barem te partije i izdržavaju što će na žalost i dalje biti na grbači naroda samo u drugoj formi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna