Info
22.02.2014.
15:01
Nagrada za životno delo "Dositej Obradović" uručena je danas prvom laureatu, akademiku Vladeti Jerotiću.
  • Dejan

    23.02.2014 20:38
    @ Andrija Šrek
    To ti je sve na istom talasu kao i proglašavanje "svetog" Save za najvećeg prosvetitelja kod Srba. Ne samo što je, opet, Dositej Obradović skrajnut, već što misija Rastka Nemanjića nema ni zrnce prosvetiteljskog u sebi. A time se truju generacije dece u Srbiji već dve decenije...
  • Andrija Šrek

    23.02.2014 16:31
    !!!???
    Da može Dositej bi se, jadan, u grobu prevrtao!

    Jerotić ne da nije na tragu onoga što je Dositej radio, nego upravo gazi prosvetiteljstvo podilaženjem sujeverjima širokih narodnih masa...

    No, sve je jasno - predsednik žirijа je bio Vojislav Jelić, PhD, Filozofski fakultet - Beogradski Univerzitet, Pravoslavni bogoslovski fakultet - Beogradski Univerzitet.

    Sramotno !!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna