Info
19.03.2014.
18:22
Ukrajinski prelazni predsednik Oleksandr Turčinov poručio je separatističkim vođama Krima da imaju tri sata za puštanje komandanta ukrajinske mornarice.
  • Y

    19.03.2014 22:29
    Histerija
    Ko preti baltčkim republikama? Zašto li je Džo Bajden - što bi rekli "Dalmoši" - toliko popizdija? Amerima se izmakla prilika da se usele u pomorske baze Rusije na Krimu? O kakvoj se ruskoj agresiji radi? Prvo: ukrajinska vlada je srušena u nasilnim protestima, "radili" su i snajperi, i drugo oružje... Klasičan prevrat. Nije mogao da bude sačekan maj, i novi LEGITIMNI izbori? Žurilo se Zapadu, i to jako. Narod Krima je odreagovao, ne želeći da ostane u ulozi žrtvenih jaganjaca. Izlaznost na referendumu preko 80%, od toga 93% za prisajedinjenje Rusiji? Šta tu nije demokratski? Pa karta Evrope je, samo u novijoj istoriji, toliko puta menjana! Uzmite neki atlas samo od pre II Svetskog rata, pa uporedite situaciju sa današnjom. Pa Istra je, do Rijeke (Fiume), bila u Italiji. Vojvodina je, do 1919., bila u sastavu Austro-Ugarske monarhije... U čemu je problem? Granice se menjaju, prekrajaju... Bilo je, jeste, i biće.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna