Info
20.03.2014.
13:57 > 21:17
Radnici S.K. (65) iz Žablja i B.Ć. (37) iz Temerina povređeni su jutros u krugu Novosadskog sajma.
  • super hik

    20.03.2014 20:40
    vatikanski templari i zidari
    jel tamo na sajmu sve tajno kao u Vatikanu, pa se ne zna ko to rusi sta se radi ko radi ko kakve dozvole ima, pa ko je tamo direktor da li on to dozvoljava ili mu se radi iza ledja, treba ocigledno velika metla STOP MITU I KORUPCIJI
  • Sivi Vrabac

    20.03.2014 16:14
    Radnika tamo nije ni bilo. Zivele nam usluzne robovlasnicke firme.
  • Rokvić Radivoje

    20.03.2014 15:56
    Ćao inspektore
    Inspekcija ne radi svoj posao. Da stvar bude gora, uzimaju pare da ne bi radili svoj posao. Kada bi policija ozbiljnije pročešljala sve inspekcije ne znam ko bi ostao da radi pošto je za tu vrsu krivičnog dela predviđena zatvorska kazna.
  • Lim

    20.03.2014 15:40
    Kao ne znaju
    Izmestili su i badminton klub. A biće sagrađen aqua park, nova vrsta sajamske zabave
  • 20.03.2014 15:13
    Na Novosadskom sajmu nisu davali nikakve izjave povodom ovog incidenta ili informacije o tome kakvi se radovi izvode u krugu sajamskog kompleksa.

    Pametnome dosta!
  • 20.03.2014 14:20
    A u direkciji sajma neobavešteni
    nemaju pojma niti ko to ruši, niti zašto se ruši, ko im se vrzma po dvorištu.... interesuje me koje partije kadrovi vode sada sajam?

    Hmmm??? beše li to neki aquapark možda počeo da se gradi???

    A glavni projekat rušenja, a prijava gradilišta od strane sajma i izvođača radova, a elaborat o uređenju gradilišta itd?? zakon se ne odnosi na njih, sve nedodirljivi, mito i korupcija na sve strane.
  • RopeAccess

    20.03.2014 14:20
    Rizik
    Bavim se industrijskim alpinizmom. Prilično rizičan posao. Prvo i osnovno hteo bi da poželim ljudim brz oporavak i da dalje žive bez posledica. Dalje, verovatno će se kod mnogih javiti bes, ali ne i kod mene. Sada će poslodavac doći pod lupu zakona. Naići se policija, razne isnpeksije i čovek će moći zatvoriti firmu. Mene interesuje šta država i ti inspektori rade preventivno? Da li neko organizuje predavanja ne temu bezbednosti i zaštite na radu? Sve se svelo na "daj pare i položi". U ozbiljnim država postoje licence za sve u svašta i te licence koštaju. Nije mi jasno zašto država ne deluje preventivno??? Sada će oglobiti čoveka, a možda ga i oterat i zatvor, umesto da su održali obuku ljudima. Sve u svemu - tuga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna