Povređena dva radnika dok su rušila halu na Sajmu

Radnici S.K. (65) iz Žablja i B.Ć. (37) iz Temerina povređeni su jutros u krugu Novosadskog sajma.
Radnici S.K. (65) iz Žablja i B.Ć. (37) iz Temerina povređeni su jutros u krugu Novosadskog sajma.

S.K. je zadobio prelom lumbalnog pršljena i biće zadržan na Klinici za ortopediju zbog daljeg posmatranja. Drugom povređenom je polomljena petna kost desne noge i on je pušten na kućno lečenje. Pomoć im je ukazana u Urgentnom centru, kažu u Kliničkom centru Vojvodine.

Radnici su povređeni oko 9 sati dok su rušili halu u krugu Sajma. Na Novosadskom sajmu nisu davali nikakve izjave povodom ovog incidenta ili informacije o tome kakvi se radovi izvode u krugu sajamskog kompleksa.

U novosadskoj policiji su nam potvrdili da su dva radnika povređena i da je obavljen uviđaj na mestu nesreće, a više informacija se očekuje nakon neophodnih istražnih radnji.

Prema informacijama 021, već nekoliko nedelja traju radovi na rušenju pojedinih hala i objekata u okviru sajamskog kompleksa, ali za sada iz uprave Novosadskog sajma nisu davali zvanične informacije o tome šta se radi. Prema našim saznanjima, za sada je srušen objekat koji je godinama služio kao prostor "Radio Sajma" i press centar, kao i objekat koji je koristilo nekoliko firmi i TV Panonija, a u planu je i rušenje hale 6 i drugih objekata.

  • super hik

    20.03.2014 20:40
    vatikanski templari i zidari
    jel tamo na sajmu sve tajno kao u Vatikanu, pa se ne zna ko to rusi sta se radi ko radi ko kakve dozvole ima, pa ko je tamo direktor da li on to dozvoljava ili mu se radi iza ledja, treba ocigledno velika metla STOP MITU I KORUPCIJI
  • Sivi Vrabac

    20.03.2014 16:14
    Radnika tamo nije ni bilo. Zivele nam usluzne robovlasnicke firme.
  • Rokvić Radivoje

    20.03.2014 15:56
    Ćao inspektore
    Inspekcija ne radi svoj posao. Da stvar bude gora, uzimaju pare da ne bi radili svoj posao. Kada bi policija ozbiljnije pročešljala sve inspekcije ne znam ko bi ostao da radi pošto je za tu vrsu krivičnog dela predviđena zatvorska kazna.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija