Info
24.03.2014.
20:23 > 20:30
Maloletnom Krstanu V. iz Kaća, kojem je prošle godine zbog pokušaja ubistva dvojice starijih mladića koji su ga mesecima reketirali i maltretirali, izrečena mera pojačanog nadzora, upućene su pretnje preko Fejsbuka.
  • KOmša

    27.03.2014 14:08
    roditeljska
    Imao sam prilike jedared komšijski da zavodim red među decom... klinci, školarci, igraju fucu... dođu bilmezi 10 godina stariji i maltretiraju ih... lepo ih zamolimo da odu, a oni mi prete da će da me ubiju, da me smeste 2 metra pod zemlju i sl.
    Onda lepo jedared odalamim šljagu jednom liku (maloletno lice je u pitanju) koji se pokunjio i rumen otišao ... komšije viču: Udri ga još! ... onda zovem patrolu da prijavim da sam udario klinca... oni kažu: A što ga nisi još koji put?
    Zovem prijatelja inspektora policije, kaže da je OK, ako mu to nije bilo dovoljno da porazmisli o smislu situacije, onda će sledeći put i policija moći da porazgovara sa njima... u školi su bili upoznati i sve je eto prošlo "mirno".
  • НиколаНС

    25.03.2014 18:58
    разбити багру
    Имам троје деце. Најстарији је Крстанова генерација. Радим по 12 сати дневно, па не могу да вам се пидружим у праћењу, али сам врло рад да тежину својих руку спустим на главе идиота који прете овом дечаку. Ако их будете тукли без мене, спреман сам да преузмем део одговорности, као да сам их и ја тукао. Ова држава и правосуђе, деценијама у назад, очигледно, нису у стању да изађу на крај са хулиганима и криминалом. Наравно, и сами су део тога.
  • drug

    25.03.2014 16:30
    @aloalo, Jos Jedan
    Ostavicu mail redakciji.
    pozdrav
  • drug

    25.03.2014 16:27
    @Alo Alo
    Nema problema.Kontaktiracu te.
  • ajde

    25.03.2014 16:14
    hm
    A sto se ne bi svi lepo okupili pa da umlatimo tu bagru sto preti cisto preventivno sto bi rekli. Kad policija i sudstvo ne rade posao, vreme je da uzmemo stvar u svoje ruke.
  • још један

    25.03.2014 14:05
    @Drug - za Krstana
    Има и трећи. Ја ипак радим у неком "клизном" радном времену тако да не могу цео дан, али ћу заиста издвојити своје слободно време да дечка заштитим од битанги. Да видимо да ли они баш смеју на свакога ударити, или су само нашли клинца за иживљавање. Важи и за друге клинце који имају сличних проблема, али ДА ИХ НИСУ САМИ ИЗАЗВАЛИ.
    Пуно пута сам се сукобио са тим "мангупима" тако да ми неће бити никакав проблем. Многи од њих ме већ и познају.
    Ако хоће, нека се јави редакцији, ја ћу им оставити мејл.
  • ALO,ALO

    25.03.2014 12:49
    @Drug - za Krstana
    ima nas dvojica !!!
    idem i ja i mojih dva radnika-dzabe !
    kristijane mirno spavaj !!!!!
    ps-kontaktirajte me preko radia 021 !!!!
  • 25.03.2014 12:22
    Mama - Bulevar
    Kao majka sinova od kojih je jedan pretucen na Bulevaru, napadaci prepoznati, a od strane suda oslobodjeni jer nisu imali 14 godina, saosecam sa Krstanom i njegovom porodicom, imaju moju (moralnu) podrsku da njegovi napadaci svakako moraju biti kaznjeni. Krstan je zrtva olosa koji haraju Novom Sadu, a sto je ucinio, ucinio je iz samoodbrane!
  • Drug

    25.03.2014 11:01
    za Krstana
    Krstane ,
    ako procitas ovo.Ja cu te pratiti u skolu i iz skole.Nezaposlen sam(na moju veliku zalost i radost politikanata).Decu nemam , a sin bi mogao da mi budes.Mogu te kontaktirati preko FB.Naravno uz saglasnost tvojih roditelja.Nikakva nadoknada, da neko slucajno ne pomisli.Ako je jos neko spreman da se solidarise neka se javi.Budimo ljudi.
  • alo,alo

    25.03.2014 09:55
    u srbistanu
    nema organizovanog kriminala !!!
    osim skupstine,vlade,pravosudja i policije !
    ps-tlacitelji se drugi put nece izvuci.natrcace na nekog naoruzanog-recimo mene !!!
  • 25.03.2014 08:14
    Izveštavanje???
    Danas ovo: nema podataka o napadačima niti pokrenutog postupka, a juče: slike, puna imena učesnika krađe testova za upis!!! Sramotno.
  • Ja

    25.03.2014 07:04
    Bolje vi nego mi.
    Bolje im vi presudite nego mi da im sudimo!
  • none

    25.03.2014 07:03
    Ovo je zemlja kriminala. Gore je nego u serednjem veku.
  • opaaaaaaaaaa

    25.03.2014 07:02
    strasno
    ova agonija se jos nije završila,jadan momak kada zivi u strahu.Mene samo interesuje kakve veze ovde sud ima njega su napali i još će na kraju on biti kriv što se branio,mislim strašno,tu je od starta direktor trebao da sam podnese ostavku jer nije u stanju da obezbedi slobodu kretanja svojih učenika i jos najveća tragedija je da nisu sa ovih prostora ,mislim da svaki komentar je suvišan.A jedno me interesuje da li iko zna kako je ovom momku,njegovoj majci i njegovoj celokupnoj porodici kroz šta su sve prošli za taj vremenski period ,mislim da jadna naša omladina ,kada u gradu gde su rodjeni nemaju slobodu kretanja,nešto mora da se uradi po pitanju naše mladje populacije jer oni su stub svake drzave ...a ti K... izdrzi i Kacani su uz tebe i nadamo se da će doći kraj i ovoj teškoj situaciji ,GLAVU GORE I HRABRO..
  • Jovan

    25.03.2014 06:50
    Eto šta se dešava kada nema odgovornosti pravih kriminalaca. I biće samo još gore. Ako se ništa ne promeni, kroz deceniju-dve, imaćemo građanski rat. Uplašeni građani će se naoružavati protiv kriminalaca. Nasilje će rađati nasilje. Opasno je ovo stanje u kojem se nalazimo. Ja se ne bih libio da učinim bilo šta samo da spasim svoj život kad me neko napadne.
  • 25.03.2014 06:47
    sramota

    Sudije se caste na rodjendanima i zurkama kod mafijasa i robijasa.

    Kriminalci setaju sudije ko pudlice, a ponekad im i bace nesto za jelo.

    Siledzije,pljackasi, dileri, secikese su preplavili grad.

    I još nam sud kaze da miran narod ne sme da se odbrani od nasilnika.

    Pa ima li to negde u svetu?
  • gorki

    25.03.2014 06:34
    svi smo na istoj strani, izgleda
    zašto mi se čini da u članku ne vidim imena tužioca i punoletnih mladića? verujem, uzgred, da tužilac ima puno lepih automobila i veliki stan, kao neki tužioci koje znam.
  • Rakovac

    25.03.2014 05:12
    Da je optuznica izmenjena i vinovnici,stariji mla-
    dici,osudjeni primernom kaznom sada ne bi bilo
    pretnji.
  • 24.03.2014 23:25
    Sledeci put ih dovrsi do kraja.
  • VladaN

    24.03.2014 22:58
    Ovo postaje tragično...
    ..pošto žrtva nema svoj život a jajare se bahate. policija jednostavno treba da pokupi te likove i njihovu družinu sa Facebook-a. Ili postoji neki problem zašto ti likovi ne mogu konačno da odgovaraju za svoja zlodela?
  • 24.03.2014 22:31
    Znaci da ipak reshavanje takvih problema nasilnim metodama nije dobra ideja? Prijaviti siledzije policiji/profesorima itd, ILI uzeti stvar u svoje ruke, pa posle toga celoga zivota strepeti za svoj zivot. Stvarno tezak izbor.
  • Toma

    24.03.2014 21:58
    kvazi pravosuđe
    Ako je ostala ocena toga kao pokušaja ubistva, kako je onda mogao da dobije samo uslovnu kaznu za pokušaj ubistva dva čoveka?

    Ako je ovako blago osuđen, onda je ipak reč o samoodbrani zar ne? Sud to sigurno nije gledao kao eto tako pokušaj dvostrukog ubistva. Ako je gledao kao samoodbranu, zašto to nije tako i okarakterisano, a napadači sankcionisani?

    Ako je utvrđeno da je on bio napadnut, zašto napadači nisu gonjeni po službenoj dužnosti?

    Kakva je ovo država? Kakav je to ološ u pravosuđu? Zar oni misle da ovako može besplatno da se ponaša?

    Zapamtite: ko s đavolom tikve sadi...
  • 24.03.2014 21:55
    Pitam gradonačelnika: Da li su ova dvojica siledžija u onih nekoliko koji terorišu grad, mislim ako jesu onda je ok jel?
  • grunf

    24.03.2014 21:44
    snsudstvo
    pa sad prođoše izbori, pa ministra više ne interesuju presude, pre izbora su mu trebale, ali sad više ne...jbg, žalim ljudi, ali tako je.,.
  • 24.03.2014 21:31
    Protiv dvojice punoletnih mladića za koje se pretpostavlja da su mesecima pre krvavog obračuna iznuđivali novac od Krstana nije podneta nikakva prijava.

    Zna li iko ko su te jajare? Prodaju li možda drogu za nekoga?
  • starac od ravnice

    24.03.2014 20:49
    i tako u krug
    dok nekog sudiju ne ubiju ko psa jer je pisao po zrtvama.
  • Aleksandar

    24.03.2014 20:35
    "Iako su sugrađani, poznanici i školski drugovi peticijom tražili da se pokušaj ubistva prekvalifikuje u nužnu samoodbranu, optužnica nije izmenjena. Glavni razlog za to je bila činjenica da dokazi, kao i snimak sa video nadzora jasno pokazuju da su punoletni mladići napali maloletnika, gađali ga ciglama, udarali metalnom kantom, a kada su počeli da ga dave, potegao je nož u samoodbrani."

    Je li ovo greška ili ne? Snimak pokazuje da su počeli da ga dave, a optužnica ostaje na pokušaju ubistva?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna