Info
25.04.2014.
13:12 > 15:44
Savet RRA izreći će mere televizijama koje su emitovale emisije sa Kristijanom Golubovićem.
  • 26.04.2014 06:42
    Kakvi licemeri ovi iz RRA i NUNSA...
    Vrhunac neukusa Kristijan and bratija ali i "gospoda" iz NUNSA i RRA na celu sa nasim popom.Po cemu je,molim vas gospodo, Kristijan vece zlo od naseg poznatog glumca koji na tv b92 reklamira i javno propagigira "smesne male cigaretice za raspolozenje". LICEMERI !
  • Y

    26.04.2014 02:58
    "To narod voli"...
    ...jeste jedna dijabolična floskula! Prvo medijima "preparirate" svest naroda, ne dozvoljavate nikom pravo na alternativne sadržaje, a onda tvrdite tako nešto. Međutim, postoji još uvek deo "naroda" koji voli Baha i Mocarta, dobru knjigu, prave kulturne sadržaje itd. Taj deo "naroda" je debelo diskriminisan u našem medijskom prostoru, pa i na tzv. "nacionalnom servisu". Slažem se da nema tazlike između Kristijana i Cece, i usput tvrdim kako se radi o veoma planskom i namernom zatiranju poslednjih ostataka svesti, normalnosti i ljudskosti u nama. Kada taj cilj bude postignut, onda će SNS pobeđivati na izborima sa 100% glasova. Ali onda će se između ovog naroda i najprimitivnijih divljaka moći postaviti znak jednakosti. Pa, "ŽIVELI", što bi rek'o jedan ne tako davni vožd, sa kojim je čitav ovaj sunovrat i počeo... ali za to mu niko i nigde nije podigao optužnicu.
  • hahaha :)

    25.04.2014 21:46
    ;)
    pa on je nesretnik postao "Starletko" hahahahahahahahahaha :)))))))))
  • 25.04.2014 20:00
    Spominju da je ovaj Krisitijan bio hapšen u akciji "Sablja" pa zar nisu Ceca i Aca Lukas bili isto hapšeni u toj akciji a sad su svaki dan na tv-u, o čemu se ovde radi? Kristijan postao glavni problem države, čak se sazivaju i hitne sednice zbog njega , ha,ha, ha
  • youn

    25.04.2014 19:24
    Svaki put kad promenim na televiziju Happy ja se iznenadim koliki je to treš od televizije. Kako su oni dobili nacionalnu frekfenciju, to je stvarno umetnost. Tu nema normlne emisije za čitav dan programa...

    B92 se takođe srozao na veoma niske grane. Osim jutarnjeg radio programa (vode novosadjani Mladja i Dasko sa AS-a) i utiska nedelje (koji vodi Olja koja uopste nije zaposlena na B92) nema tu normalnog programa. Cak i vesti po cemu su bili prepoznatljivi su se dosta pokvarile...
  • 25.04.2014 19:23
    pa kojim vam je
    redovna procedura..................a struja,telefon,kablovska...,higijena...a gde je sada Maja iz dinkićeve stranke....nešto ono reform....,itd,pa gde je sada đelić,pa KPGTPD i AOIEU...,,,,pa Srbi i Ostali zaostali koji vam je??????????????????????????????????ajd sad objavi.
  • selo

    25.04.2014 18:26
    voli belo
    Culi ste za tu opasku i svi se pravite mutavi....dali se neko od vas koji komentarisete pogotovo onj sasko ili kako vec imate problema u porodici sa belim ili horsom ili dopom ilisvim tirobama koje unistavaju porodicu.verovatno da ne ja sam jedan od roditelja koji se bori sa tim 10 godina na isteku snage,finansija i svega ljudskog,..da li neko od vas zna sta je to ...to je pakao u porodici i nebi nikome to pozeleo ee sad i pored svega sto su mi takvi likovi sa svojom robom usli u porodicu i unistavaju je josss treba da razumem njihova prava da oni imaju pravo na to i to....na cega ja i moja supruga imamo pravo gde je tu pravda i pravo i treba josss na televiziji da ga gledam i slusam da mi TO drzi predavanje o nacinu zivota...FUUUJJJ
  • građanin sela Novog Sada

    25.04.2014 17:33
    ooooo...
    OVI se ne šale! mal, mal, pa koknu nekog, hapse, puštaju, sude..tako se zabavljaju ona deca koja su i rođenim majkama bila ružna, s kojima niko nije hteo da se igra u školi, a kamoli užinu da podeli...
    jel to Mama Mira počela da izdaje naređenja iz Moskve, da bude čistac kad dođe sa svitom? još samo oni i Šešelj fale, pa da počne žuraja - oni gladijatori, mi u areni bez struje, posla, plata ,svega...
    p.s. Mariću, ne daj se! Goli život ti je super!
    p.p.s. šta im Kristijan smeta? bar nije licemeran, i ne krije ništa. Veći lopovi, barabe i bitange od njega sede na rukovodećim mestima
  • enterijer

    25.04.2014 17:11
    pravda za nekoga
    Neka RRA objasni koja je razlika izmedju Kristijana i Cece. Oboje imaju kriminalni dosije, zatvorske dane(izmedju ostalih i u toku sablje), zaradjivali su novce na tudjoj muci i otimanjem od drugih. Oboje poznati u kriminalnim krugovima i po vezama sa istim.
    Ceca moze sta hoce, a on nista. A i kakav je to kralj podzemlja, kad ga sije jedna zena. :p
  • Perica

    25.04.2014 16:41
    A prenose skupstinu ... nista mi nije jasno
  • Zavisni Novinar

    25.04.2014 16:17
    Eto ko je omladini uzor.....
    Kakva država takav TV program. Pa ni Ceca nije bolja a svi je dižu u nebesa i prave sveticu od nje. Znači problem je u narodu, zaostalom ogrezlom u kriminalu, čiji je jedini cilj da "komšiji crkne krava".
  • sasak

    25.04.2014 16:09
    DISKRIMINACIJA
    Tezimo tome da postanemo Evropska zemlja, a institucije nam i dalje razmisljaju na komunisticki nacin.
    Sprecavati necije pojavljivanje na televiziji jer ima kriminalni dosije je diskriminacija i krsenje Ustava i zakona ove zemlje.
    Zabranjeno je, pa cak i propisano kao krivicno delo dovoditi u neravnopravan polozaj ma koje lice, zbog njegove nacionalnosti, veroispovesti, pa i zbog toga da li ima krivicni dosije ili ne. Ovaj nesretnik sa slike gore moze da tuzi RRA i drzavu Srbiju zbog diskriminacije i sasvim sigurno taj postupak da dobije.
    Ali pravo pitanje je kako je moguce da u RRA ne znaju sve ovo sto sam napisao i ko je takve neznalice postavio na to mesto.
    Pravo pitanje i ujedno dijagnoza propasti Srbije, pogresni i nestrucni ljudi na odgovornim mestima koji donose odluke bez da polazu racune za napravljene greske. Mislim da bi sada poverenik za ravnopravnost, ili kako se vec ta funkcija zove, morao da podnese krivicne prijave protiv clanova RRA koji su glasali za diskriminatorsku odluku, a sve zarad evropske buducnosti Srbije. U suprotnom smesi nam se Azijsko-Africka unija. Pa kome se ne svidja put pod noge
  • ns

    25.04.2014 15:51
    msm cemu cenzura
  • Krile

    25.04.2014 14:47
    Poruka je jasna
    Pravda za Krileta, nekrunisanog kralja podzemlja. Ko je mislio da će se izvući, gadno se prevario.
  • 25.04.2014 14:28
    Čik objavite...
    Prica se da se kod vladike Porfirija (predsednik RRA) zna tarifa za sve radio i tv stanice! Isto tako se zna tarifa kod istoga za no-no i pec-pec ako neko samo malko iskoci iz sheme e da bi se kao javnost utisala!

    Pisala je tzv. zuta stampa o tome a ponesto i vrapci na grani vec znaju (http://www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=298&cl=10).

    Za mene licno je bez presedana bila preksinocna emisija na RTS1 o ovom "slucaju" gde je jedan od aktera bio Vanja Bulic uz cije su emisije Crni Biseri odgajane kriminalne generacije. Setite se godina kada je pokojni tijanic vodio TV Politiku a u udarnim terminima prikazivani svi novi blokbasteri - piratski naravno!

    Cela ova prica ima "pricu" samo gledajte unapred sta se iza brda valja. Jedan Sasa Popovic govori kako (eto) ne moze on sam da bude odgovoran za propast kulture u Srbiji. Pre toga je govorio - pa, narod to voli! Pa nismo deca koja kazu: necu boraniju!!!

    Nista nije bez razloga pa tako ni ovo.Licno apsolutno nista nemam protiv toga da se Kristijan Golubovic pojavi na televiziji. O mnogima koji su "gori" od njega su pravljeni filmovi o kojima se govori. The Godfather, Scarface....svi su radjeni po predloscima zivih ljudi. Samo sto vise mirisi tudje gov*o od nasega.
  • 25.04.2014 14:25
    bežati odavde
    Ma sramota bre...Nekadašnji najgori kriminalac se eksponira na tv-u. Pa stvarno te televizije treba zabraniti...posebno pink. Sramota!!!
  • 25.04.2014 14:24
    a to sto su gostovali razni politicari i uzivo slagali narod, zasto tada nisu pokrenute postupke?
  • 25.04.2014 14:11
    "...koji nemaju nikakvo programsko i uredničko opravdanje i čiji je jedini cilj senzacionalizam" Pa onda bi trebalo ukinuti pola televizije, a ne samo Golubovića, zar ne?
  • 25.04.2014 14:09
    treba zabraniti Pink i RRA svi ste isti sljamovi!
  • Furcsenko

    25.04.2014 14:08
    "Prave vrednosti"
    Promovishu se "PRAVE VREDNOSTI" - nema shta ! Senzacionalizam iznad svega !
    Pozdravljam odluku RRA !
  • 25.04.2014 13:58
    realno
    Maja koja takodje gostuje u emisijama je 100 puta gora osoba od Kristijana i nikom nista
  • nuki

    25.04.2014 13:56
    politicke fore i fazoni
    Jadno.Drzava hoce da predstavi da je ovaj Golubovic jedini problem.Pa polovina politicara koje gledamo svaki dan je vec sljam od Golubovica...ali eto treba naci krivca pa sve svaliti na nekoga,u ovom slucaju na ovog nesretnika Golubovica
  • 25.04.2014 13:35
    realno
    Pa ako može Ceca sto ne može i Kristijan neznam u cemu je razlika . Bogastvo i nje i njega je nastalo od pljacki , prodaje droge , ubistava
  • Opa

    25.04.2014 13:35
    Vidi ti RRA, bravo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna