Info
03.06.2014.
20:42
Firme koje za pokretanje posla i prijem novih radnika žele da dobiju finansijsku pomoć države moraće da garantuju da će novozaposlenima isplaćivati platu bar 20 odsto veću od minimalca.
  • Lala1

    04.06.2014 10:19
    Subvencija
    Subvencija bi bila pogresan potez. Porezi u srbiji su preveliki. Treba smanjiti poreze preduzecima, a subvencija nikako zbog mogucih malverzacija.
  • Orwell Vegan

    04.06.2014 07:42
    Na pomoc drzave stalno istima
    Na pomoc drzave mogu da racunaju oni sto su je i do sad naveliko imali. Tako su napravljeni uslovi. Mimo ove ujdurme imate i dalje iste konkrse i konkursne komisije koje istima deli novac. I to nas novac koji smo svi placali putem poreza. Dobice pomoc oni koji su sve stekli pomocu drzave i rodjacko-partijskih veza i uzimali poslove i monopole. Jedino su se takvi odrzali u vreme krize. A oni nas nece izvuci, jer ne znaju bez drzave da rade. Naravno, spisak grebatora je sada mnogo veci. Naravno, niko ne spominje vracanje uzaludnih kredita onih koji su pod takvim uslovima dobijali sakom i kapom. Gde je taj novac? Pojela maca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna