Info
15.06.2014.
13:27
Stopa nezaposlenosti nije više samo problem Srbije već i država Evropske unije, koja je, međutim, odlučila da nam, kao zemlji kandidatu za članstvo u EU, pomogne sa dva miliona evra.
  • sven

    15.06.2014 22:45
    Ovo je prilika za povecanje zaposljavanja. lokalne uprrave bi trebale dobro da se pripreme kako bi dobili taj novac od EU.
  • 15.06.2014 18:23
    EU je namenski uništila gomilu radnih mesta u Srbiji kako bi uklonila konkurenciju, a sada na kašičicu pomaže zapošljavanje. To mi liči na priču o onom našem kvazi-princu čiji je tatica ukrao tonu našeg zlata, a sada dotični ima nekakav fond za pomoć nadarenoj deci gde isto tako na kašičicu naš sopstveni novac deli nama i još ubira političke poene na osnovu toga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna