Info
15.06.2014.
13:38
Ukrajinske snage nastavile antiterorističku operaciju na jugoistoku zemlje, a počeli su i da streljaju nedužne građane.
  • nikola

    16.06.2014 06:56
    duga je ruka kremlja
    Ovo su zalosni rezultati ruske politike. Humanitarne katasrtofe tek počinju. Biće je na Krimu, u Donjeckoj oblasti, Luganskoj, a Ukrajina i Rusija su sve siromašnije države. Kada se smanji prodaja ruskog gasa, počeće i nemiri u Rusiji. To je rezultat Putinove politike. Pa, tako je radio i Staljin. Više je izginulo stanovnika SSSR za vreme Staljinove vladavine nego od Hitlera.
  • Y

    15.06.2014 19:19
    Ovo više nije građanski rat...
    ...niti ikakav rat, ovo je divljanje nacističkih hordi, pod blagonaklonim pogledom Zapada, pre svega USA. Posle ovih događaja, i napada na ambasadu RF u Kijevu, treba se setiti reči Vinstona Čerčila: "Ko između poniženja i rata izabere poniženje, sutra će imati i poniženje i rat." Ovo je poruka Rusiji jednog malog, običnog čoveka... Sve granice su pređene!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna