Info
03.07.2014.
14:47 > 14:57
Ukrajinska vojska granatirala je centar Luganska, a istovremeno, sedam civila, među kojima jedna petogodišnja devojčica, poginulo je kada su ukrajinski avioni bombardovali selo Staraja Kondraševka, udaljeno 20 kilometara od Luganska.
  • Analiticar.

    03.07.2014 15:41
    Poslednji cin.
    Nadam se da Putin nece ostaviti ljude koje je uvukao u sukobe na cedilu kao sto je to Slobodan Milosevic ostavio gradjane krajine u Hrvatskoj.
    Sled dogadjaja :
    1. Izazvati nerede i antidemokratske proteste u NR KINI,sto je vec pocelo u Hong Kongu i time iskljuciti najveceg i najjaceg potencijalnog saveznika rusije.
    2.Isprovocirati sukobe na granici Ukrajine i Rusije. Kao doletela raketa ili granata sa teritorije Rusije ili avioni povredili vazdusni prostor i sl.
    3.Nato u medjuvremenu grupise snage na strateske polozaje i stavljanje u punu borbenu gotovost.

    E moj Putine, ako ti Angela ne pomogne nece da valja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna