Info
27.07.2014.
08:36
Izraelska vojska je saopštila da je jutros Hamas nastavio raketiranjem, i da je na jug zemlje ispaljeno sedam raketa, od kojih je pet palo na nenaseljeno područje, dok je dve uništio izraelski sistem za sprečavanje napada iz vazduha.
  • Budo Sekulic

    27.07.2014 15:35
    Citam ove vijesti i lici mi da mi je sve jasno, no ne mogu da raztaberim sta je to "Hamas" i zasto taj "Hamas" baca rakete na Izrael i kopa tunele? A nemerem ni shvatit ko placa te tolike rakete, mada morebit da tamo u Gazi imaju kakav porez kojim se prikupljaju pare da se kupe rakete, al' od koga?
  • Jan Chi

    27.07.2014 12:33
    primirje?
    U subotu je prekid vatre trebao da traje do 20:00, ali je Izrael predlozio jos 12 sati, pa cak i 24 sata kako bi se pomoglo civilima u Gazi, na jraju je primirje produzeno samo do ponoci. Vec iza 20;00 Palestinci su ispalili prve rakete koje su stigle do Gadere. Bas u tom trenutku smo bili u tom gradu i culi smo uzbunu i na radiju i u samoj okolini. Zaustavili smo se na parkingu i posto nigde nije bilo objekata da se sakrijemo, ostali smo napolju van kola i culi smo nekoliko eksplozija u blizini. Kada se smirilo, nastavili smo ka Ber Sevi, ali ne redovnim putem preko Kirjat Malahi i Kirjat Gat, vec preko auto puta koji je iza tih naselja, kako bi izbegli eventualne napade na to podrucje. U Ber sevi je zadnji napad bio u petak oko 18:30 i zasada je tisina. Hamas je trazio novi prekid vatre u nedelju od 14 sati, ali je neko nastavio da raketira kibuce u okolini Gaze.
  • 27.07.2014 09:04
    I kaze neko pregovarati sa divljacima...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna