Info
27.07.2014.
15:34 > 15:49
Za prvih šest meseci ove godine u Srbiji je indentifikovano 86 žrtava trgovine ljudima od kojih su čak 75 žrtve radne eksploatacije, koja je u poslednje vreme preuzela primat nad seksualnom.
  • ns

    28.07.2014 07:42
    resenje
    Takvim direktorima, menadzerima oduzmes sve sto poseduju i oni i porodica, refundiras zrtve od tog novca, i bacis ih da kopaju kanale i resen problem. Naravno ubacis ih u sistem, da nikada vise ne mogu da otvore ni kiosk.

    Jos bolje je Kinesko resenje. Javno streljanje dzubradi. Par komada javno streljati i da vidimo ko ce sledeci to da proba. Samo vlast je najverovatnije u rodbinskim vezama sa njima pa od toga nista.
  • Stanko

    27.07.2014 19:07
    Plaća
    Sanja Kljajić je tu da broji žrtve, da prima plaću nizašto. Šta radi policija? ili je ovo Demokratija gde se ne sme bez čvrstih dokaza niko privesti, čak ni na informativni razgovor, pa se otvaraju mogućnosri i ovakih poslova.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna