Info
04.08.2014.
11:51 > 11:52
Svaki drugi čovek koji uđe u kancelariju narodnog poslanika traži mu posao, dok je u nerazvijenim sredinama to gotovo svaki građanin.
  • mary

    04.08.2014 22:37
    Problem nezaposlenosti je veliki i ljudi pokusavaju i na ovaj nacin da dodju do posla, Ova vlada ima jasan stav da oni ne mogu tek tako nekoga da zaposle, ali da se radi na stvaranju ambijenta za povecavanje broja radnih mesta.
  • Lajavi

    04.08.2014 15:47
    @Anonimus
    Bas lupas kad moram tako da ti kazem. Da bi pokrenuo neku proizvodnju moras da imas neka odredjena novcana sredstva da bi to i pokrenuo. Obrni, okreni, bez jedno 3-4 hiljade eura mozes da se slikas. Taj ko ide kod poslanika da trazi posao tesko da ima tolike novce.
  • Radni narod

    04.08.2014 13:41
    Normalno je da se radi
    Pa samo u ovoj idiotskoj zemlji političari i NiS smešni menađeri i inspektori raznih fela,zapošljavaju za novce ili ti njihove nesposobne rođakinje i rođe. Narod je zdrav,prav i obrazovan i normalno je da imaju potrebu da rade i stvaraju,dok oni što su dobili posao iako nisu želeli nemaju baš taj zdrav poriv za radom! Inspekcija rada Vam najviše korumpirana zapošljavanjem svojih naplaćenih agencija i likova. Najbolje bi bilo da građani prijave krivičnu prijavu,svaki put kada mimo svojih kvalifikacija ili testova koje vrhunski urade i sumnjaju na zloupotrebu i zapošljavanje preko veze da se pozabavi malo ozbiljnije pa i mediji nek budu uključeni u to.Videčete tada ko sve i kave dubioze dobijaju posao.Ja Vam samo kažem ne očajavajte i budite ponosni što nemate "vezu".
  • Vlada

    04.08.2014 13:21
    ...
    Dobrodošli u urnebesni cirkus kvazi države Srbije. Premijer priča priče i vređa se na pitanja koja ne veličaju njega lično, ministri ne smeju ni da guknu bez odobrenja pomenutog lika a kamoli razmišljaju svojom glavom dok ostali politički činovnici statiraju u predstavi koju režira pomenuti i prave od nas svih budale.
  • posao

    04.08.2014 13:16
    @poslanici
    Neverovatna arogantnost i neistina u izjavi sefa poslanicke grupe Z.Babica.
    Svedoci smo svakodnevnih zaposljavanja njihovih clanova po raznim osnovama u drzavnim firmama.
    Covek se ponasa isto kao onaj Matic u propalom JUL-u.
    Ako nastave sa ovom retorikom,otici ce u politicku istoriju.
    Narod nije bez mozga,secanja i osecanja pravde.
  • 04.08.2014 12:12
    Turbo seljana
    Kakava beda od ljudi, idu kod poslanika da im nadje posao more mrsh lenjivci umesto da sami krenu da rade i proizvode bilo sta. To im valda sluzi kao opravdanje pred zenom kao evo i danas sam bio kod druga poslanika i nista a sad sipaj mi jednu rakijicu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna