Info
04.08.2014.
12:24
Predsednik Srpskog narodnog vijeća Milorad Pupovac, povodom 19. godišnjice akcije "Oluja", izrazio je saučešće svim Srbima i Hrvatima koji su tokom petogodišnjeg ratnog razdoblja u Hrvatskoj izgubili svoje bližnje, ostali bez zdravlja, domova, koji godine i decenije provode u progonstvu.
  • Venja

    04.08.2014 16:00
    Oluja je Genocid čiji počinioci su heroji Hrvatske
    Srbija je tužila Hrvatsku za genocid počinjen baš za vreme Oluje. Pa ipak danas niko od srpskih političara - članova vlade, nije iskoristio priliku i izašao pred medije sa stavom da očekuje da Hrvatska bude pred Međunarodnim sudom pravde (kakav je, takav) i osuđena za ubijanje više hiljada i proterivanje više stotina hiljada Srba sa prostora gde su im preci živeli vekovima, i gde se 40-tih već dogodio užasan genocid, čitaj: jame, maljevi, kame, ustaše...
    Pogledajte naslovne strane današnjih dnevnih listova u Srbiji - ni slova o Oluji, a kamoli o genocidu. Pogledajte naslovne stranice od 11. jula dnevnih listova u Federaciji BiH, sve je posvećeno Srebrenici.
    Mi ni kao pojedinci ni kao narod nemamo nikakvu predstavu kako bi trebalo da štitimo svoje nacionalne interese, i borimo se da istina i postane deo istorije... umesto svega toga, nekoliko komentara na portalima poput B92 gde se još može nazreti netrpeljivost stanovništva iz Srbije prema svojoj proteranoj i namučenoj braći koja je utekla ispred ustaškog noža 4. avgusta 2014. Žalosno da čovek samo zaplače od muke...
  • ...

    04.08.2014 15:18
    Pred ponoc pred godidnjicu u Promajni je pucao vatromet. VATROMET! Nisam mogla da verujem, za takav vatromet mi nemamo ni za Novu godinu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna