Info
13.08.2014.
11:06
Kikindskim osnovnim i srednjim školama trenutno nedostaje čak deset profesora matematike.
  • Matematičar

    14.08.2014 07:38
    Jedino vi sve znate.Zašto se školuju učitelji profesori kad to mogu da rade mega ing stručnjaci. Dobra vam je pedagogija , psihologija. Dok je bilo dobro na direktorskim foteljama,i u firmama gde ste zarađivali 2 proferske plate niste tako gov orili.Možda znate više od lekara.
  • dipl. ing.

    13.08.2014 14:37
    I treba, jer inzenjeri bolhe i vise znaju tj. vise su imali prakticne primene matematike i isto teorije u poredjenju sa profesorima. I bolje znaju da objasne.
  • jaja

    13.08.2014 11:42
    Pa di su experti ostalih "struka"?
    Ja se stvarno zebezeknjivam!
    Pa kako sada kojekakvi giga, mega, kilo itd. experti za sve & svašta, nisu u mogućnosti da predaju metematiku? Toliko mendžamera i niko pojma nema o matematiki. Pa di su uvek pametni i za sve sposobni pravnici i ekonomisti?
    Vidi sad čudesa!
    A kada im daju da budu direktori, savetnici il' pomoćnici u kojekakvim JKP i JP, odmah se prihvataju (čak i kada im to prvo radno mesto u životu!). Tu se ionako rešavaju problemi tipa sistema od cca osam do deset jednačina sa po dve nepoznate, što ovi expertovi rešavaju iz cuga i "iz glave" ili iz rukava! Inače, za to, samo nama, koji nešto znamo o toj matematiki, trebaju godine rada!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna