Info
22.08.2014.
08:21
Ukrajinska oružane snage saopštile su danas da su nanele težak poraz proruskim snagama usmrtivši pritom stotinak njihovih pripadnika.
  • 22.08.2014 13:42
    Jeste da zivimo u zemlji sa jadnim standardom, niskim platama koje dobrano kasne, korumpiranim politicarima itd itd ali nam fudbalskih selektora i strucnjaka za medjunarodne odnose ne fali. Imamo ih za izvoz...
  • 22.08.2014 13:27
    Hehehe ma sto hiljada miliona...
  • Y

    22.08.2014 08:45
    A uzgred,
    predsednik UKR Porošenko sledeće nedelje započeće prodaju svojih aktiva američkoj kompaniji "Rotšild". Onovu njegovog bogatstva čini konditorska firma "Rošen". "Forbes" bogatstvo Porošenka procenjuje na 1,3 milijarde dolara. Takođe sledeće nedelje, raspustiće parlament, i raspisati vanredne izbore. Njemu nije cilj da pobedi, nego da završi naručeni prjavi posao na jugo-istoku UKR, i da se bezbedno odatle skloni, i "nestane". A priče o uspesima huntine vojske su, zaista, najčešće preuveličani. Samoodbrani Donjecka je važno da izdrži do zime (energetskog kolapsa i socijalnog bunta koji sazreva).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna