Info
25.09.2014.
13:18
Specijalni sud u Beogradu osudio je danas na tri godine zatvora nekadašnjeg direktora Savezne uprave carina Mihalja Kertesa zbog učešća u švercu cigareta tokom devedesetih godina, dok je zbog zastarelosti odbio optužbu protiv Siniše Stojičića koji se tereti kao jedan od organizatora krijumčarenja cigareta.
  • JA

    27.09.2014 19:35
    Uh ........
    Tri godine posle skoro trideset godina, svaka cast.
  • Mario

    26.09.2014 06:48
    3 godine zatvora za 10 godina pljačke - dobra investicija ispala.
  • wifi

    25.09.2014 14:04
    Par pitanja...nedoumica?
    Da li i kada gore navedena idividua ide na izdržavanje robije (ili će možda dobiti nanogicu, ili možda će se vreme provedeno u pritvoru uračunati), dalje,kruže glasine da je takođe gore navedena individua više puta u poslednje vreme viđena u Upravi Carina gde savetima instruira preletača Miloša kako napuniti budžet pošto on kao iskusan tu može dosta pomoći. Opet drugi kažu da naprdnjačka svita iz UC poreklom iz (zamislite koincidencije) Bačke Palanke redovno posećuje dotičnog u njegovoj kući verovatno iz sličnih razloga tj. tražeći recept i modus operandi za sisanje-krađu naplaćenih dažbina. Uh, pade mi na pamet izvoz cigareta u majčicu Rusiju baš kao izgledan biznis... moraću patentirati ideju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna