Info
18.11.2014.
20:24
Ministar zdravlja Miodrag Radunović podneo je ostavku, zbog dešavanja u Opštoj bolnici u Bijelom Polju kada je zbog infekcije iz te bolnice u Klinički centar Crne Gore hitno prebačeno pet beba od kojih je jedna preminula.
  • ja

    19.11.2014 10:27
    Eto
    I crnogorci bolji od nas..... Eee j...m te srbijo.
  • JS

    19.11.2014 09:23
    E Srbijo...
    Moje dete je na neonatologiji zajedno sa jos njih 4-oro dobilo sepsu. Sreca, svi su se izvukli. A da li je iko odgovarao za to?

    Naravno da ne, cak su nas ubedjivali kako su oni bogovi i kako su nasu decu spasili sigurne smrti.. Da ne spominjem da ta vest nije otisla dalje od nacelnice. Kao i da moje dete sada zbog tog lecenja ne sme da pridje antibiotiku..

    Nije ovde ministar direktno kriv, samo se nadam da ce odgovarati ljudi koji su krivi za to sto se desilo. Njih treba smeniti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna