Info
01.12.2014.
19:00
Direktor Agencije za zaštitu životne sredine Filip Radović izjavio je danas da je će ta institucija narednih dana podneti 5.800 prijava protiv preduzeća koja 2013. nisu dostavila podatke o proizvedenim vrstama i količinama otpada i načinu postupanja sa tim otpadom.
  • VIs

    02.12.2014 09:05
    Vis
    Poštovani korisniče Riff raff, koliko vidmi iz komentara dobro ste u pućeni u zakone za zaštitu životne sredine ako ste u mogućnosti molim Vas da ostavite Vaše podatke redakciji zbog saradnje na jednom budućem projektu . Unapred Zahvalan !!!!!
  • Riff raff

    02.12.2014 03:55
    Lud hebe zbunjenog
    Ministarstvo nema ni plan ni viziju o rešavanju ovakvih stvari.A rešenje su jednostavna:otpad od termoelektrana se mora vratiti na mesto gde je ugalj iskopan, a na tom mestu nasuti sloj jalovine i napraviti zelena oaza.Zadužen:TENT.Slično je i sa svim ostalim brdima đubreta i praznim ikopanim depresijama.Beč se greje energijom dobijenom iz otpada (naravno filteri na dimnjacima, ekologija).Po fabrikama se industrijska voda koristi 6-7 puta, a onda filtrirana ispušta u reke.Fekalna kanalizacija ide u prečistač odakle se dobijaju sirovine za veštačko đubre i sl.A kod nas se sve sjuri u reku, sa namerom da naše đubre pošaljemo nekom komšiji, jer to rade i oni nama (Dunav, Tisa, Sava).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna