Naslovna
30.01.2012.
08:04 > 08:28
Svečani doček sportista biće organizovan danas u 20 časova ispred Skupštine grada Beograda.
  • 30.01.2012 13:02
    UrosBg
    Jucerasnji dan je bio za pamcenje. Verujem da smo svi ponosni na nase momke, sportiste, ambasadore Srbije sirom sveta. Lepo je biti Srbin u ovakvim trenucima i bar malo pobeci od stvarnosti. Steta je da i Novak nece biti na doceku ali bez obzira momci zasluzuju da ih se doceka na najbolji moguci nacin. Jos jednom, bravo Srbija, ne moze nam niko nista!!!

    http://hoopsuniverse.net
  • Novosadista

    30.01.2012 12:50
    Fudbal? sta to bi....

    Svaka cast ovim momcima koji igraju za relativno male pare u odnosu na fudbalere i bore se za svoju zemlju.

    A sto se tice nasih manekena koji se nazivaju fudbalerima i za silne pare trckaraju u svojim klubovima i neguju frizurice zamolio bih nadlezne organe da razmotre opciju da u narednih deset godina uvedu zabranu na direktne prenose utakmica u kojima nas brukaju i pustaju samo snimke retkih sjajnih momenata....
    Jos jednom sve pohvale za vaterpoliste,rukometase,odbojkase,novaka i sve ostale koji nas raduju godinama....i veliko UA za vecite gubitnike....
  • 30.01.2012 11:40
    Molim vas dodjite i u Novi Sad srce Srbije da zajedno podelimo radost , ovde su vasi najvatreniji fanovi
  • naporni

    30.01.2012 08:51
    Tako treba! Sportisti svoje uspehe darivaju politicarima iduci na cabu pred skupstinu. Zato i nije cudo sto pola Srbije navija protiv srbijanskih sportista.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna