Večeras doček sportista

Svečani doček sportista biće organizovan danas u 20 časova ispred Skupštine grada Beograda.

Svečani doček sportista biće organizovan danas u 20 časova ispred Skupštine grada Beograda.

Uz zvuke sirena i zastave koje su se vijorile iz otvorenih prozora automobila, u gradovima Srbije proslavljeni su jučerašnji sportski rezultati.

Vaterpolo reprezentacija osvojila je zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Holandiji, dok su rukometaši osvojili srebro na kontinentalnom šampionatu u Srbiji. Novak Đoković odbranio je titulu na Australijan openu.

  • 30.01.2012 13:02
    UrosBg
    Jucerasnji dan je bio za pamcenje. Verujem da smo svi ponosni na nase momke, sportiste, ambasadore Srbije sirom sveta. Lepo je biti Srbin u ovakvim trenucima i bar malo pobeci od stvarnosti. Steta je da i Novak nece biti na doceku ali bez obzira momci zasluzuju da ih se doceka na najbolji moguci nacin. Jos jednom, bravo Srbija, ne moze nam niko nista!!!

    http://hoopsuniverse.net
  • Novosadista

    30.01.2012 12:50
    Fudbal? sta to bi....

    Svaka cast ovim momcima koji igraju za relativno male pare u odnosu na fudbalere i bore se za svoju zemlju.

    A sto se tice nasih manekena koji se nazivaju fudbalerima i za silne pare trckaraju u svojim klubovima i neguju frizurice zamolio bih nadlezne organe da razmotre opciju da u narednih deset godina uvedu zabranu na direktne prenose utakmica u kojima nas brukaju i pustaju samo snimke retkih sjajnih momenata....
    Jos jednom sve pohvale za vaterpoliste,rukometase,odbojkase,novaka i sve ostale koji nas raduju godinama....i veliko UA za vecite gubitnike....
  • 30.01.2012 11:40
    Molim vas dodjite i u Novi Sad srce Srbije da zajedno podelimo radost , ovde su vasi najvatreniji fanovi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Ostali sportovi

Srbija bez organizacije dvoranskog SP u atletici

Atletski savez Srbije nije uspeo da dobije organizaciju dvoranskog Svetskog prvenstva 2020. godine jer je Kina dobila prednost, odlučeno je danas glasanjem na Savetu Međunarodne atletske federacije (IIAF) u Monaku.

Kvota da Srbija osvaja Mundijal je 200

Sportska kladionica Mocart (Mozzart) objavila je danas prve kvote za predstojeće Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji, a prema proceni bukmejkera kvota da će fudbalska reprezentacija Srbije osvojiti Mundijal je 200.

Njujorški maraton će biti održan uprkos napadu

Gradonačelnik Njujorka Bil de Blazio izjavio je danas da će maraton zakazan za nedelju biti održan uz povećane mere bezbednosti jer je taj grad sinoć pretrpeo prvi teroristički napad od 11. septembra 2001.