Autor: 021.rs

Novi Sad
16.12.2018.
18:25 > 18:44
Košarkaši Vojvodine pobedili su Spartak rezultatom 87:68 u 13. kolu Košarkaške lige Srbije.
  • Novo Naselje

    17.12.2018 03:05
    Koji lep osecaj kad dezuras nocu i imas vremena da sve citas i gledas ,pa evo dobijes ideju da se oglasis
    Mnogo utisaka ... pobeda ...statistika ,,, konferencija...
    ne znam sto se Ljubotinja nije pojavio na konferenciji vec posla pomocnog trenera ,lose se osecas dok ga slusas ,unosi nervozu...stari recept nagazi sudije al statistika govori drukcije : mi 12 trojki -oni 3 , mi 40 skokova -oni 33 ..i po drugim parametrima smo bolji ali sto me najvise obradovalao od 18 bacanja dali 17 (94 %) !!!! Nas index je bio preko 100 !!! a njihov ispod 60
    Za Ljubotinju me bas cudi ,izgleda su kolektivno poverovali da su izgubili zbog ,sudija pa se bojao da se nesto ne izlane pa popije kaznu .al morao je ispostovati Soceka ,koliko znam u dobrim su i korektnim odnosima ,ono malo dok je Socek bio u Spartaku ,Ljubotinja je igrao .A koliko sam primetio po tim konferencijama Socek je u korektinim odnosima sa svim kolegama,a sa nekim i u prijateljskim .

    p.s. nisam sa Limana al gotivim Limanca tj njegove komentare ,pravi navijacki ,i vrlo objektivni i bas me zanima ko su ti sto mu udeljuju negativu .Daj nek neko od tih likova napise svoje misljenje da vidimo to razmisljanje i sta je pogresno kod Limanca

    Sportski pozdrav sa Novog Naselja !!!
  • NS

    16.12.2018 21:16
    Obradovao sam se pobedi ali i što je neko napisao koju reč .tako važna pobeda a nigde ni slova o tome .Čak ni Dnevnik ,koji redovno izveštava o Vošinim utakmicama nema danas ništa.Zavejao sneg protok informacija ha-ha- ha
    Hrabrost ovih momaka i njihovog trenera zavrednuje mnogi veću pažnju nego što dobijaju !!!

    Kakva je to sinoć bila prva četvrtina ,31 koš !!! Svaka čast !!! A bogami i utakmica u celini !!!
    Ne sećam se da smo u ovoj sezoni tako odigrali ,da protivnik ni jednog momenta nije uspeo da povede ,od početka angažovano i skoncentrisano .Slažem se da Dželetović mnogo znači za ekipu .Nek je živ i zdrav !!!
    ČESTITAM !!!

  • Amater

    16.12.2018 20:34
    Ubedljiva igra Vose, ocekujem da nastave sa dobrim igrama i pored svih nedaca koje ih prate. "Limanac" je sve rekao. Cestitke Soceku i njegovim momcima.
  • Kos

    16.12.2018 20:25
    Cestitke Vosi na pobedi. "Limanac" je sve rekao nebi imao nista da dodam. Samo hrabro!!!
  • Limanac

    16.12.2018 19:38
    ČESTITAM POBEDU, ZA KRAJ PRVOG DELA PRVENSTVA VEOMA BITNU !!!!

    Nisam do skoro znao za ovaj raspored u KLS-u ,igraju se još 2 kola pa tek onda sledi pauza.Prvenstvo se završava 16 marta !!!??? I onda valjda sledi neka duga pauza do Super lige.Sve nekako nakaradno .Šta sa onim klubovima koji se ne plasiraju u Siper ligu ? Obzirom na situaciju u Voši i sve nedaće koje su nas snašle OGROMAN USPEH bi bio da uspemo u tome .
    Ova pobeda nam je vratila samopouzdanje ,kao i pobeda u polufinalu razigravanja za Kup Srbije koju smo dobili u S.Palanci i to BEZ DŽELETOVIĆA.Velike su šanse da se plasiramo u završnicu Kupa ,Očekuje nas polufinale protiv Svetog Đorđeta 25.12 a već smo ih dobili u Finalu Kupa Vojvodine i za očekivati je da finale igramo mi i Pazar ,a oba finalista idu u Niš na finale Kupa Srbije .
    Ne naglašavam slučajno BEZ DŽELETA !!! Što reče Guša ,nedostajalo vam je Dželetovićevih 25 poena .Čim sam sinoć video sastave timova znao sam da MORA biti dobro .Dečko je CAR CAREVA !!!! Nije me pogodio Banetov odlazak u Pazar ,samo da nam je Džele zdrav i da ostane !!!! A Berbakovu želim svu sreću .
    Dok ovo pišem pratim usput Vršac-Zlatibor ,Bjelica odličan u Zlatiboru a Silađi solidan u Vršcu .Gde bi nam bio kraj da nam 3 ključna igrača nisu otišla .a od ovih što su nas "pojačali" Dželetović je ozbiljno pojačanje a ostali na nivou onoga što imamo .Birovljeveć je sinoć pokazao mnogo i mislim da će sad kad nema Berbakova pokazivati sve više.

    IDEMO DALJE !!! NAPRED VOŠA !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna