Autor: 021.rs

Novi Sad
08.11.2019.
08:00 > 08:00
Devetoro građana povređeno je u tri udesa proteklog dana na ulicama Novog Sada i okoline.
  • lilu

    08.11.2019 13:21
    kamioni
    ja takodje zivim u Reljkovicevoj ulici u Petrovaradinu i imam seizmicke pukotine na kuci kao i sve moje komsije zbog besomucnog i danonocnog prolaska slepera kroz Petrovaradin.Naravno kamioni izbegavaju autoput i bez problema prolaze kroz grad ruseci sve.Gde je saobracajna milicija?Zasto ne naplacuju prolazak magistralnim putevima zbog odvracanja a i stete koje prave svima.To sve moze da se uradi pre obilaznice.Buka,zagadjenje.ceste saobracajne nesrece,deca ne mogu bezbedno da predju put, zakucavanje slepera u kuce...horor.Cesto kolima ne mozemo da izadjemo iz svojih kuca...i to sve u 21.veku.Terate nas da izadjemo na ulice i blokiramo puteve..
  • Simeun Petrovic

    08.11.2019 09:34
    Molba za sve ucesnike sobracaj
    Molim sve ucesnike u saobracaju pa i moje Sinove i oni imaju vozila da postuju propise i budu oprezni na putevima Nista prece nije osim Zivota.Srecan put svima u saobracaju.
  • Tintara

    08.11.2019 08:07
    Sve se ovo desava jer nemate ni drzavu ni sistem po kojem bi funkcionisalo drustvo , pa i saobracaj izmedu ostalog. Mucnite tom tintarom jednom u zivotu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna