Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Partizan poražen u Istanbulu

Košarkaši Partizana izgubili su večeras u Istanbulu od ekipe domaćeg Efesa sa 67:58 (15:17, 15:11, 19:8, 18:22), u 6. kolu C grupe Evrolige.

Tipsarević izgubio

Teniser Srbije Janko Tipsarević izgubio je u sredu od Čeha Tomaša Berdiha sa 1:2 (2:6, 6:3, 7:6), u meču na završnom Master turniru u Londonu.

Izdata poternica za vlasnikom Portsmuta

Litvansko tužilaštvo izdalo je nalog za hapšenje Rusa Vladimira Antonova, vlasnika engleskog fudbalskog kluba Portsmut, zbog umešanosti u finansijske mahinacije u dve baltičke banke.

Partizan gostuje Efesu

Košarkaši Partizana u sredu od 19 časova igraju protiv Anadolu Efesa u Istanbulu utakmicu 6. kola Evrolige.

Tipsarević igra umesto Mareja

Britanac Endi Marej odustao je danas sa završnog Masters turnira u Londonu zbog povrede prepona, a umesto njega igraće srpski teniser Janko Tipsarević.

Pobeda Zimonjića i Lodre

Nenad Zimonjić i Mikael Lodra zabeležili su prvu pobedu na završnom Mastersu u Londonu, pošto su danas savladali indijsko-pakistanski par Rohan Bopana/Alsam Kureši 7:6 (8:6),6:3.

Jovanović očekuje težak meč u Istanbulu

Trener košarkaša Partizana Vlada Jovanović ocenio je da će duel protiv Efesa u Istanbulu biti mnogo teži od meča u Beogradu, pošto turski tim do sada nije opravdao očekivanja i velika ulaganja.

Đoković protiv Berdiha

Novak Đoković počinje večeras, susretom sa Čehom Tomašom Berdihom, takmičenje na završnom Mastersu u Londonu.

Zimonjić i Lodra poraženi na startu

Teniser Srbije Nenad Zimonjić i Francuz Majkl Lodra izgubili su od poljskog para - Marijusa Fritenberga i Marcina Matkovskog sa 1:2 (4:6, 7:5, 9:11), u prvom kolu takmičenja u Grupi B na završnom Master turniru u Londonu.

Srbija treća na Kupu Karpata

Ženska rukometna reprezentacija Srbije zauzela je treće mesto na Kupu Karpata pošto je danas u trećem kolu izgubila od Rumunije sa 37:18 (22:8).