Ferer pregazio Đokovića

David Ferer je sinoć pobedio Novaka Đokovića sa 6:3, 6:1 u drugom kolu A grupe Masters kupa koji se održava u Londonu.

David Ferer je sinoć pobedio Novaka Đokovića sa 6:3, 6:1 u drugom kolu A grupe Masters kupa koji se održava u Londonu.

Novak je tako pretrpeo tek peti poraz u 2011. godini, u kojoj ima fantastičan niz od 70 pobeda ali se i sinoć videlo da je posle duge pauze zbog povrede daleko od igre koja ga je karakterisala tokom godine.

"Kao da nisam bio na terenu. To je definitivno bio najgori meč koji sam odigrao ove sezone. Ferer zaslužuje sve čestitke, jer je igrao izuzetno dobro", rekao je Đoković posle meča.

Španac je ovom pobedom obezbedio plasman u polufinale pošto je i u prvom kolu slavio protiv Tomaša Berdiha. Đokoviću će sada za plasman među četiri najbolja sutra biti potrebna pobeda protiv Janka Tipsarevića, ali i da Čeh ne trijumfuje sa 2:0 jer u tom slučaju Novak ispada.

  • Radenko

    24.11.2011 18:43
    TOTALNA glupost da je mrzim sto je Madjarica , ja sam iz mesanog braka i porodice , deca su mi pola Dunavski Nemci 25 % Hrvati i 25% Srbi , znao sam malo Karolja i Zoltana osamdesetih dok sam kao klinac igrao na sajmistu tenis i sokiran sam da jedna od najvecih i najbogatijih sportskih zvezda nikada nije spomenula niti grad niti klub .. Hajte molim vas ovde se govori o osobi NE O NACIJI
  • Aelita

    24.11.2011 18:12
    Radenko
    Niste u pravu. Možete je prezirati, jer je mađaraica, ali je ona bila ponos svih normalnih novosađana. Ona je odrasla i trenirala u ovom gradu. Vaše frustracije više govore o vama nego o bilo čemu drugom.Žalosno.....
  • Radenko

    24.11.2011 17:01
    Da gadim vam se jer govorim istinu , a sto se tice "NASA" monika idite u skolu Vase Stajica ili teniski klub Novi Sad pa ih pitajte dali su ikada dobili bar razglednicu od selesove

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Tenis

Francuzi osvojili Dejvis kup

Teniska reprezentacija Francuske 10. put osvojila je trofej Dejvis kupa pobedom nad Belgijom ukupnim rezultatom 3:2.

VIDEO: ATP se izvinio zbog provokativne ceremonije žreba

Organizacija ATP izvinila se teniskoj i sportskoj javnosti zbog provokativnog nastupa devojaka modela tokom žreba za premijerni turnir "Naredne generacije", na kojem će predstojeće nedelje u Milanu učestvovati osam najboljih igrača mlađih od 21 godine.

Aleksandra Krunić bez titule u Guangdžouu

Aleksandra Krunić nije uspela da osvoji titulu na turniru u kineskom Guangdžouu, pošto je danas u finalu izgubila od domaće igračice Šuai Žang u tri seta 6:2, 3:6, 6:2.