Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Danas "srpski" Indijan Vels

Danas na terene u Indijan Velsu izlazi četvoro srpskih predstavnika – Novak Đoković, Viktor Troicki, Jelena Janković i Ana Ivanović.

Barselona želi Vidića

Kapiten Mančester Junajteda je prva želja trenera Katalonaca Pepa Gvardiole. Procena je da cena reprezentativca Srbije nije ispod 40 miliona evra.

Vaterpolisti Partizana ponizili Vojvodinu

Vojvodina nije uspela da se suprotstavi Partizanu kao u prvom kolu, Beograđani su relativno lako došli do ubedljive pobede 13-5 i zadržali prvo mesto na tabeli bez poraza. Vojvodina-Partizan 5:13 ( 1-5, 3-1, 1-4, 0-3).

Đoković i Troicki uspešni u dublu

Novak Đoković i Viktor Troicki plasirali su se u drugo kolo turnira u Indijan Velsu u konkurenciji dublova pošto su pobedili Argentince Huana Ignasija Čelu i Huana Monaka sa 2:0, po setovima 6:3, 7:5.

Odlične igre Krstića i Miličića

U nastavku NBA lige, najtrofejniji klub u istoriji tog takmičenja Boston Seltiks izgubio je jutros od Filadelfije sa 89:86 i pored sjajne partije kapitena srpske reprezentacije Nenada Krstića.

Partizan bolji od Juga

Vaterpolisti Partizana pobedili su sinoć u Beogradu ekipu dubrovačkog Juga sa 11:10 (5:5, 2:1, 3:2, 1:2), u drugom kolu A četvrtfinalne grupe Evrolige.