Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Rukometaši Zvezde u štrajku

Rukometaši Crvene zvezde stupili su u štrajk jer nisu primili poslednjih pet mesečnih plata, a rukovodstvo ekipe saopštilo je da razume potez igrača i apelovalo na državna preduzeća da koriste jednake kriterijume pri finansiranju i sponzorisanju klubova.

Hokejaši Partizana prvaci Srbije

Hokejaši Partizana osvojili su šestu uzastopnu titulu prvaka Srbije, pošto su i u drugom meču finala plej-ofa u Beogradu savladali Crvenu zvezdu sa 11:1 (3:0, 3:1, 5:0).

Voznijacki osvojila Indijan vels

Najbolja teniserka sveta Dankinja Karolina Voznijacki osvojila je WTA turnir u Indijan Velsu, pošto je u finalu savladala Francuskinju Marion Bartoli 2:1, po setovima 6:1, 2:6, 6:3.

Počela Superliga Srbije

Utakmicom OKK Beograd - FMP počela je Superliga Srbije za koju su se pojačale skoro sve ekipe koje će se pored titule boriti i za plasman u NLB ligu.

Zvezda "šutnula" Uvalina

Košarkaški klub Crvena zvezda raskinuo je ugovor sa dosadašnjim trenerom Mihailom Uvalinom i na njegovo mesto postavio Sašu Nikitovića.

Pižon pozvao Ilića i Šaranova

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Petrović pozvao je dvojicu debitanata u sastav za mečeve protiv Severne Irske i Estonije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012. godine.

Bartoli prejaka za Anu

Srpska teniserka Ana Ivanović izgubila je od Marion Bartoli iz Francuske sa 6:4, 7:6 (7-4) u četvrtfinalu turnira u Indijan Velsu.

20 uhapšenih posle Derbija

Policija je tokom današnje utakmice fudbalskih klubova Partizan i Crvena zvezda privela 20 osoba zbog paljenja baklji na stadionu.