Indijan Vels: Veče za Anu, Novaka i Viktora

Na turniru u Indijan Velsu večeras nastupa troje naših tenisera.
Na turniru u Indijan Velsu večeras nastupa troje naših tenisera.

Najpre će na teren izaći Ana Ivanović, koja u četvrtfinalu igra protiv Francuskinje Marion Bartoli. Meč bi trebalo da počne u 21 čas po srednjeevropskom vremenu. Po zavrtšetku tog duela, na teren izlaze Novak Đoković i Viktor Troicki, koji će igrati jedan protiv drugog u singlu, aonda u dublu nastupaju zajedno. Očekuje ih četvrtfinale protiv indijsko-pakinstanskog para Bopana - Kureši

Ana Ivanović i Marion Bartoli su se do sada sada sastajale šest puta, rezultat je 4:2 u korist srpske teniserke koja je dobila poslednji - u Pekingu prošle godine, tokom koje je od Francuskinje izgubila u Stenfordu i Tokiju.

Nole i Viktor igraju po deveti put u međusobnim takmičarskim mečevima. Đoković je dobio osam u nizu nakon početnog poraza, u Umagu 2007, a posebno je interesantno što će se obojica po završetku ovog susreta samo kratko odmoriti a onda izaći ponovo na teren.



Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Tenis

Francuzi osvojili Dejvis kup

Teniska reprezentacija Francuske 10. put osvojila je trofej Dejvis kupa pobedom nad Belgijom ukupnim rezultatom 3:2.

VIDEO: ATP se izvinio zbog provokativne ceremonije žreba

Organizacija ATP izvinila se teniskoj i sportskoj javnosti zbog provokativnog nastupa devojaka modela tokom žreba za premijerni turnir "Naredne generacije", na kojem će predstojeće nedelje u Milanu učestvovati osam najboljih igrača mlađih od 21 godine.

Aleksandra Krunić bez titule u Guangdžouu

Aleksandra Krunić nije uspela da osvoji titulu na turniru u kineskom Guangdžouu, pošto je danas u finalu izgubila od domaće igračice Šuai Žang u tri seta 6:2, 3:6, 6:2.