Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

3:0 za Italiju, meč bez publike

Disciplinska komisija UEFA odlučila je da prekinutu kvalifikacionu utakmicu za EURO 2012 Italija - Srbija registruje službenim rezultatom 3:0 za Italiju.

Odbojkašice ubedljive protiv Kostarike

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije ubedljivo je pobedila Kostariku rezultatom 3:0 (25:22, 25:18, 25:14) u 1. kolu A grupe na Svetskom prvenstvu koje je danas počelo u Japanu.

UEFA danas o incidentima u Đenovi

Delegacija Fudbalskog saveza Srbije danas će se u sedištu Evropske fudbalske unije u Nionu izjasniti pred članovima Kontrolne i disciplinske komisije UEFA po pitanju incidenata koji su uslovili prekid utakmice između Italije i Srbije, 12. oktobra u Đenovi.

Zaustavljeni Tipsarević i Troicki

Janko Tipsarević i Viktor Troicki nisu uspeli da nastave seriju pobeda u Sankt Peterburgu gde su ih u četvrtfinalu nadmetanja dublova savladali Rohan Bopana i Aisam Ul-Hak Kureši sa 3:6, 7:6, 10:1.

Kup: Vojvodina u Starčevu

U osmini finala Kupa Srbije u odbojci, aktuelni pobednik Kupa, novosadska Vojvodina gostuje Borcu iz Starčeva, određeno je žrebom.

Medalja za Lidiju Mihajlović

Reprezentativka Srbije u streljaštvu Lidija Mihajlović osvojila je srebro u finalu Svetskog kupa u Minhenu, u disciplini malokalibarska puška trostav.

Vojvodina se provukla

Fudbaleri Vojvodine prošli su u četvrtfinale Kupa Srbije, savladavši Srem tek posle izvođenja jedanaesteraca (5:4).

Stojković kažnjen sa 120.000 dinara

Zamenik disciplinskog sudije Zajednice klubova Super lige, Nenad Vuković kaznio je golmana Partizana, Vladimira Stojkovića sa 120.000 dinara zbog nesportskog ponašanja na derbiju protiv Crvene zvezde.

Pobeda Zimonjića i Nestora u Beču

Srpsko-kanadski dubl Nenad Zimonjić - Danijel Nestor pobedio je danas Italijane Andreasa Sepija i Simonea Vanjocija sa 2:0, po setovima 6:0, 6:0, u prvom kolu turnira u Beču.

Đurovski kažnjen

Fudbalski klub Vojvodina je suspendovao na jednu utakmicu prvotimca Marija Đurovskog zbog nesportskog ponašanja na susretu sa OFK Beogradom.